- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagymelák
senior tag
A gondom a következő, frissítettem a rendszert, és a portainert nem tudtam elérni, megpróbáltam újra telepíteni de ez nem sikerült, a dockert is leállítottam viszont elszúrtam valamit mert a docker könyvtárat megváltoztattam, ez nem lenne katasztrófa. HA. Betudnék lépni webes felületen a rendszerbe, de nem enged be, felhasználónév, jelszó stimmel. SSH-h betudok lépni de itt megáll a tudomány még egy félnapi utána olvasás ellenére is. Van valami ötlet arra hogy újra telepítés nélkül a belépést megtudjam oldani? Sajnos a portaineres hiba javítás módját későn olvastam, így önerőből rohanta tátott szájjal az erdőbe. omv-firstaid, full upgrade, próbálva volt, és mivel még egy nem teljesen elkészült szerver volt, így mi sem természetesebb mentés sem volt a rendszerről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Autós topik
- LEGO klub
- nVidia GeForce GTX 1080 Ti / Titan X (GP102)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minecraft
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest