- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
Valaki tudja, hogy a források között lehet áttűnést rakni? Azt tudom, hogy jeleneteken közül lehet, de a forrást még nem találtam meg. Gondolok itt pl. két kép forrás közötti áttűnésre.
-
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Lehet az OBS-en egyszerre két helyen is élőben streamelni? Gondolok itt youtube és facebookon is például. Esetleg tudtok olyan countert, ami felfele számol és megy 100 fölött is. Focimeccshez kellene, mivel egy progit(Snaz) kaptam, de az csak 60 percig számol, s az nem jó, mivel egy általános mérkőzés 90+ percig tart, így ideiglenesen két félidőre osztottam.
Köszönöm. -
Pikaa
aktív tag
Pontosan! Esetleg majd kaphatok egy tutorialt, hogy hogy volna helyes beallitani mindent?
-
Pikaa
aktív tag
Mindenképp facebook, vagy youtube lenne a kijelölt közösségi oldal. Sporteseményeket szeretnék közvetíteni. Jelenleg, ahol csinálnám a közvetítést, ott nem tudom, hogy milyen a internet, de leellenőrzöm azelőtt mindenképp! Csak szeretném megtudni, hogy maga a gép, az megfelelne, vagy sem? Csatoltam a fotókat a gépem tulajdonságairól. [kép1] [kép2] [kép3]
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Van itt az OBS témában valaki, aki nagyon otthon van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest