Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
Valaki tudja, hogy a források között lehet áttűnést rakni? Azt tudom, hogy jeleneteken közül lehet, de a forrást még nem találtam meg. Gondolok itt pl. két kép forrás közötti áttűnésre.
-
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Lehet az OBS-en egyszerre két helyen is élőben streamelni? Gondolok itt youtube és facebookon is például. Esetleg tudtok olyan countert, ami felfele számol és megy 100 fölött is. Focimeccshez kellene, mivel egy progit(Snaz) kaptam, de az csak 60 percig számol, s az nem jó, mivel egy általános mérkőzés 90+ percig tart, így ideiglenesen két félidőre osztottam.
Köszönöm. -
Pikaa
aktív tag
Pontosan! Esetleg majd kaphatok egy tutorialt, hogy hogy volna helyes beallitani mindent?
-
Pikaa
aktív tag
Mindenképp facebook, vagy youtube lenne a kijelölt közösségi oldal. Sporteseményeket szeretnék közvetíteni. Jelenleg, ahol csinálnám a közvetítést, ott nem tudom, hogy milyen a internet, de leellenőrzöm azelőtt mindenképp! Csak szeretném megtudni, hogy maga a gép, az megfelelne, vagy sem? Csatoltam a fotókat a gépem tulajdonságairól. [kép1] [kép2] [kép3]
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Van itt az OBS témában valaki, aki nagyon otthon van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Mesterséges intelligencia topik
- LG LCD és LED TV-k
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő