Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikaa
aktív tag
Valaki tudja, hogy a források között lehet áttűnést rakni? Azt tudom, hogy jeleneteken közül lehet, de a forrást még nem találtam meg. Gondolok itt pl. két kép forrás közötti áttűnésre.
-
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Lehet az OBS-en egyszerre két helyen is élőben streamelni? Gondolok itt youtube és facebookon is például. Esetleg tudtok olyan countert, ami felfele számol és megy 100 fölött is. Focimeccshez kellene, mivel egy progit(Snaz) kaptam, de az csak 60 percig számol, s az nem jó, mivel egy általános mérkőzés 90+ percig tart, így ideiglenesen két félidőre osztottam.
Köszönöm. -
Pikaa
aktív tag
Pontosan! Esetleg majd kaphatok egy tutorialt, hogy hogy volna helyes beallitani mindent?
-
Pikaa
aktív tag
Mindenképp facebook, vagy youtube lenne a kijelölt közösségi oldal. Sporteseményeket szeretnék közvetíteni. Jelenleg, ahol csinálnám a közvetítést, ott nem tudom, hogy milyen a internet, de leellenőrzöm azelőtt mindenképp! Csak szeretném megtudni, hogy maga a gép, az megfelelne, vagy sem? Csatoltam a fotókat a gépem tulajdonságairól. [kép1] [kép2] [kép3]
-
Pikaa
aktív tag
Sziasztok!
Van itt az OBS témában valaki, aki nagyon otthon van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest