Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Főleg vidéken kell bejárnom helyszíneket, havi pár nap pest. Főleg országút meg ami ezzel jár. Pálya ritkán.Napi 200 km átlagban elmegy néha tóbb. Kombit ketesek szóval ez is szűkiti a hahu-s találataimat. A 3 litetes dizelről azt olvastam japán, az meg bizalmat ébreszt a magamfajtában, amúgy benzines voltam eddig. Ezért volt a másik kiszemeltem az 1.8 benzin.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Gyors kérdés. Kéne nekem egy kocsi munka végett és nézegettem a C Vectrákat. A kinézet bejön mai napig, de nem ismerem őket. A kocsira 1 misi lenne+ a kötelezők. Ennyiért lehet élhető példányt találni? Az 1.8 benzint néztem főleg, de láttam 3.0 v6 dizelt is. Lehet ezekről tudni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Más márkákat is nézek, természetesen. Pont időm nincs sajnos.
Jövő hét végéig szereznem kell valamit.