Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Köszönöm!

Ezek szerint akkor az olaj teknőt nem kell le venni.(volt olyan,aki azt mondta,le kell szedni)Hozzá lehet férni különösebb bontás nélkül is.Jobban megnézve a képet,látom,le kell venni hozzá valóban.
-
aszti75
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy 2002-es G Astra-t. 1.2-es Z12XE motor. Ha be melegedett a motorolaj,akkor alapjáraton vibrál az olajnyomás visszajelző lámpa.Amint kb 1000-es a fordulatszám ki is alszik a lámpa.Első körben megnézném az olajnyomás szabályozó szelepet.A kérdésem erre is vonatkozik.
Hol találom azt a szelepet?Ki venném és meg takarítanám.Véleményem szerint lehet valami kosz ott,ezért van ez az anomália.
Második kérdésem az,hogy a benne lévő olaj sűrűsége ezt a tünetet mennyire befolyásolja?Értem ez alatt,hogy eléggé hígnak tűnik nekem az olaj.Ugyanis az előző tulaj túl töltötte.Így le kellett szednem az olaj mennyiségből.Ez tegnap volt,de ma néztem az olajat,amit le szedtem tegnap,és közel van a víz sűrűségéhez.Fogalmam nincs,milyen olaj van benne(tudom olaj csere az első),de véleményem szerint hideg(kb 20 fokos)állapotban nem íjennek kéne lennie a sűrűségnek.
Talán ez a tényező is befolyásolja a fentebb említett gondomat.
Összegezve:Merre is találom az olajnyomás szabályozó szelepet?Nem találok róla semmi rajzot a neten.Google most nem barátom.
Ja igen.Néztem már az "Így csináld"könyvben is,de semmi.
Köszönöm előre is az építő jellegű válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest