Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Myn
üzenetére
köszönöm, h felajánlottad, de azt hiszem, nem fogok élni vele
10k-nál sokkal kevesebből nem hinném, h megúszható egy átvizsgálás - aztán persze, ha kiderül, h féltengelyes és a servo haldoklik és az összes kábel korrodált (csak vicc, csak vcc, csak vicc - imádkozott az szerző), akkor keresni foglak
-
Lord Zero
addikt
nos, megvettem egy kis ezres corsát, amilyenről már korábban is kérdezősködtem, nem saját részre ugyan, de azért előtte jól kipróbálgattam - egy '98 végi, igen megkímélt példány
szóval meglepően jól működik a váltó, kattanás nélkül ugrik a helyére, az egész kocsi olyan sokkal jobb benyomást kelt, mint amire számítottam (nem zörög, nem nyikorog, stb - mondjuk nem is lapít a székbe, mint a mazdám
)
amire felfigyeltem: jobbratekeréskor nehezebben mozog a kormány, mintha csak félig lenne servo (bal irányba teljesen oké), ez mitől lehet, mit jelenthet?
illetve még egy fontos: tudtok pesten vmi jóravaló szervizt (gondolom opel márkaszervizt nem ajánlotok, bár ha van közöttük rendes, akkor semmi kifogásom), ahol átnéznék gyorsan (és főleg nem méregdrágán), h kb minden rendben van-e? (nem szeretném úgy átadni a kocsit, h kiesik a kereke - bár nemrég vizsgázott, még az előző tulajnál, szóval nagy drámákra remélem nem kell számítani)
köszöntem
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
kérdés a hozzáértőkhöz: a b corsa 1.0 (973 cm3 asszem) változatában van olyan, h a motor háromhengeres? mit lehet erről tudni (jó/rossz)?
megnéztem egyet, aszonták 3hengeres, és nem szíjas, hanem láncos
? -
Lord Zero
addikt
szeretnék illemtelenül hozzászólni egyet, ha lehet (hát persze, h lehet
):
nos, (bár én magamnak vlaószínűleg sosem vennék opelt, elnézést) úgy alakult (úgy néz ki, h úgy fog alakulni), h a családban kellene egy kisautó, aminek a vásárlását nekem kellene összehoznom (3 hónapja is így nézett ki, de most már állítólag tényleg kéne az illetőnek vmi) - 600-700k lenne rá, max 9-10 éves kis gépek jönnének szóba
az egyik esélyes pályázó a corsa (még az f astra is belefér)
bárkinek bármi ellenvetése vagy (jobb/rosszabb javaslata lenne, kérem tegye meg
esetleg ha vki meg akar szabadulni egy jó kis géptől, az jelezze
köszöntem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)