Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsi8800gt

addikt

válasz Hachiko95 #94848 üzenetére

Nekem Z16XER 1.6 Benzin 07-es évj

Tavaly volt okoskerék csere de mielőtt cseréltem a kerekeket tettem be ujj szolenoidokat a kocsiba és én le vettem róluk ezt a szűrőt vag ymi az,semmi változás,Olaj 5W30 GM,semmi változás,ugyan úgy traktorozott mikor índítóttam a kocsit,Aztán okoskerekek le és mentek fel az ujak és azota semmi gond.
    Aztán tavaly nyáron siófoknál jöttem és pirosat kaptam,és egy pillanatra a kocsi erőtlen lett és kattogó hangot halottam de ilyen gyorsan kattogó hang,alig ment,első kutnál meg álltam és az alapjárat ingadozott,vártam vele,20 percet és semmi,el indultam ugyan úgy erőtlen volt a kocsi és 30-al ha ment,oké ismét le huzodtam vártam félórát,Aztán utána minden jó lett,mind ha mise történt volna a kocsi megtáltosodott és ment minden szépen.

Na aztán mondta a szerelő hogy a vissza csapó szelepben van egy pillangó szelep és az tipus hibája hogy ez meg tud szorulni mert az egy tengelyen van és ha a vissza csapó szelep ki van tisztíva akkor a kocsinak az agyában ki kell nullázni a visszacsapó szelepnek az állását és ha ez ki van nullázva utána jó lesz.Jó is lett amúgy,Ezt csak le írtam hátha segít valakinek :R

Új hozzászólás Aktív témák