Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Hachiko95 #94848 üzenetére
Nekem Z16XER 1.6 Benzin 07-es évj
Tavaly volt okoskerék csere de mielőtt cseréltem a kerekeket tettem be ujj szolenoidokat a kocsiba és én le vettem róluk ezt a szűrőt vag ymi az,semmi változás,Olaj 5W30 GM,semmi változás,ugyan úgy traktorozott mikor índítóttam a kocsit,Aztán okoskerekek le és mentek fel az ujak és azota semmi gond.
Aztán tavaly nyáron siófoknál jöttem és pirosat kaptam,és egy pillanatra a kocsi erőtlen lett és kattogó hangot halottam de ilyen gyorsan kattogó hang,alig ment,első kutnál meg álltam és az alapjárat ingadozott,vártam vele,20 percet és semmi,el indultam ugyan úgy erőtlen volt a kocsi és 30-al ha ment,oké ismét le huzodtam vártam félórát,Aztán utána minden jó lett,mind ha mise történt volna a kocsi megtáltosodott és ment minden szépen.Na aztán mondta a szerelő hogy a vissza csapó szelepben van egy pillangó szelep és az tipus hibája hogy ez meg tud szorulni mert az egy tengelyen van és ha a vissza csapó szelep ki van tisztíva akkor a kocsinak az agyában ki kell nullázni a visszacsapó szelepnek az állását és ha ez ki van nullázva utána jó lesz.Jó is lett amúgy,Ezt csak le írtam hátha segít valakinek
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest