Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Ííííígy van.
Óvatos duhaj vagyok mióta sikerült 1-2-szer megégetni magam.Ebben a CD30 témában sem annyira maga a hiba idegesít. Nem tudom mennyire gyakori hiba, hogy a hangerő gomb így hal meg. Csak úgy normál használat mellett megsül valami. Lehet előfordul, de én már paranoiásan azt sejtem mögötte, hogy valamiért kivették a helyéről - valami barkácsolás, csináldmagad javítás miatt....és az okozott valami bibit.
Beszéltem egy autohifis emberkével, ő azt mondta, hogy így leírás alapján vagy végfok vagy alaplap hiba. De mindenképp látni kell és akkor tud érdemlegeset mondani.
Ha minden kötél szakad, az autó rádió nélkül is megy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Óvatos duhaj vagyok mióta sikerült 1-2-szer megégetni magam.