Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy nyugodjak meg, mindenki észreveszi és egyértelmű brutális csörgéssel indul hidegen, ha a lánc a végét járja, de ha már nagyon az utolsó pillanataiban van akkor melegen is csilingel. Utána szakad, és akkor a motort nyugodtan tekinthetem javíthatatlannak, ahogy te is mondtad. Ezek szerint minden előjel nélkül ez mégis gondol egyet és csak úgy elszakad? Sose volt a családban láncos autó, mindegyik szíjas volt, nekem ez teljesen új dolog. Az is biztos egyébként, hogy ez még sose kapott új láncot meg a vele járó dolgok cseréjét. Most akkor erről mi az igazság? Mikor kell ezt cserélni?
Hibakódokról gondolom az nem deríthető ki, hogy mióta vannak jelen, olvastam olyat valahol, hogy 15-20 indítás után bizonyos kódokat elfelejt, ebből nemtom mi igaz. Akku sarú levétellel nem lehet elfelejtetni-törölni? Csak op-com vagy tech2 tudja ezeket törölni?
Doggy dog: holnap megnézem, köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest