Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
Declare #61874 üzenetére
Persze, ennek kellene mindenkiben nyilvánvaló ténynek lennie, hogy egy erösebb/húzott/sportosabb - nevezzük aminek akarjuk - típus magával hozza a drágább bizonyos elemeket is, plusz a használati módjából kifolyólag nagyobb valószínüséggel kell is rá költeni, aki nem eszerint gondolkozik, az sajnos magát csapja be, és neki egyértelmüen csalódást is fog okozni egy ilyen Modell szerintem.
Nem trollkodás persze, mindenkinek más a szenvedélye, én tudom magamról, hogy nekem az autó a hobbim, nincsenek káros szenvedélyeim, nem a fotózás/számítógépezés/vasútmodellezés, bármi egyéb a hobbim, hanem, hogy olyan autóm legyen ami picit különleges, amibe nem csak beleülök, és eljutok A-ból B-be, hanem amit ha meglátok, akkor elmosolyodjak, hogy egy alagút elött ne az jusson eszembe, hogy jujjdesötét, hanem, hogy ne felejtsek el beérve pici gázfröccsel visszadugni egyet a hangorgia végett.
A károgókat meg 3500 felett úgysem hallom a turbó/kipuff hangjától
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Napelem
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest