Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Declare #56119 üzenetére

Arra a gumis cuccra gondolsz? Plasti dip? Jo dolog bizony, csak van "elevulesi ideje", meg ha megserul egy helyen akkor lekaparodik. De valoban, felnire (is) ajanljak. En viszont regimodi es "kobevesett" vagyok. Ha lehullik a sajat akkor megy szinterezesre vagy valami brutalis modszerre :DDD

koszi egyebkent, nekem is bejon. Izlesunk nem kulonbozik annyira, ha jol tudom csak annyi hogy te hangot nem szeretnel X szaz lo alatt, en meg diszkret izleses hangot akar 70 lotol is elvarok. Ja meg nem vagyok hanyattvagoeva attol hogy negy karika van valamin vagy egy villam ;]

trassher bezony, fehernek all a legjobban de szvsz a matt feher felni egesz sokmindenen mutatni tud. Es mint esetben is, sima 15" felni messze nem peres, de sokat dob rajta (nekem). H Astra meg szvsz. (Nyilvan elfogultsag ..) eleg kulonleges, karakteres. Felepitese/szerelesemszamomra logikus es kezreesik, mig pl Fastra szenvedes. Egy jo kis mocival egesz dinamikus meglepo dolgokat tud, futomuve kemeny es massziv feszes, fekek pedig raccsingolas utan se szolnak egy rossz szot. Ma ejjel pl haverom A4 e mar nem birt megallni mert felegett :DDD bar gyanitjuk valami utangyartott szar fekpofaja van. Mondom grat :DDD na szoval roviden kategoriajaban araban sztem nagyon patent :)

Calogero koszoni szepen, udv a himvesszos "ithengerezosnek" ;]

Új hozzászólás Aktív témák