Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
A lézer fényszóró? Az hogy ez nem egy tipikus na még egy bmw na még egy audi? Viccen kívül, itthon legalábbis, ezek az Audi kombik, bmw kombik illetve a szedán bmw -k sorozatban vannak. Ugyanaz az ócska szokásos fekete szín ugyanaz az összes. Értem én hogy jó autó megveszi élvezi leszarja de nekem pl van igényem arra hogy egy ici picit valahogy más legyen.
Egyébként te tényleg inkább vennél 1-2 éves valami alsó kategóriás hátsókerekes szutykot mint egy vadiúj K Astra GTC -ét?
Annyiban egyetértünk hogy a motorok egyelőre nagyon kis harmatos szemetek de talán majd lesz valami erősebb, remélem. (Bár ezt épp a múltkor épp veled beszéltük ki, hogy hiába hangzatos a 200 lovas bmw ha mellé 2 tonna és 1 centivel sem agilisabb) -
trassher
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Azért azt se felejtsük el hogy akinek egy új a4 nem elég prémium annak vagy problémái vannak vagy üzleti okokból mutatnia kell kifelé.

Azok az ülések meg nem épp mai darabok. Feltalálták már ezt a kialakítást 2002-ben valami négykarikás márkánál.Az hogy könnyebb, több benne az elektronika már csak részletkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyiban egyetértünk hogy a motorok egyelőre nagyon kis harmatos szemetek de talán majd lesz valami erősebb, remélem. (Bár ezt épp a múltkor épp veled beszéltük ki, hogy hiába hangzatos a 200 lovas bmw ha mellé 2 tonna és 1 centivel sem agilisabb)