Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nemrég cseréltem le a kézifékkar váltószoknyát.Nézegettem jobbról,balról,tetszik,nem tetszik. Feltünt,hogy a kézifékkar kiengedett állásában a kar baloldali részénél a szoknyát valami nyomja kifelé.(belülről megemeli)

A fékbovden menetes része meredt felfelé!
Már majdnem átszakította a szoknyát belülről,még jó hogy időben észrevettem. A tiéd is ilyen?Így kinyomja?De aztán attam neki,”velem ne cicócc”
Simán fűrészlappal a menetes részt megfeleztem,vége kapott egy kupakot, meg lazán be is szóltam neki: na most bökd át Waze.. 

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már majdnem átszakította a szoknyát belülről,még jó hogy időben észrevettem. A tiéd is ilyen?Így kinyomja?
Simán fűrészlappal a menetes részt megfeleztem,vége kapott egy kupakot, meg lazán be is szóltam neki: na most bökd át Waze..