Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Declare
üzenetére
nem tudom, de valami bődületes érték van a könyvben, hogy mi az elfogadható olajfogyás, itt is párszor szóba került

én nem csak azért nem szeretném útközben töltögetni, mert ciki megállni és szórakozni vele, hanem bennem lenne az ideg, hogy nem úgy működik az "eszköz", ahogy kellene és félnék, nehogy lerohadjon valahol teljesen... arról nem is beszélve, hogy nem olcsó az olaj literszám önteni a gépbe, hogy aztán indulás után azonnal elkezdje kif*sni magából
ja, szerencsére közelben nincs ekkora olajfogyás... 8ezerre az a fél liter nálunk annyit tenne, hogy kb 1 olajcsere-ciklus alatt megeszik fél litert... igazából nem mennyiség... (tavaly május óta szerintem 3-4 decit öntögettem bele, de ezt is csak azért, mert "ha már megmértem a szintet, levittem a literes olajból a maradékot, öntök már bele" ...olajcserekor belement 3 literes teljesen, 4. literesből meg szintig, aztán még mindig van a flakonban pár deci...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Napelem
- Horgász topik
- Le Mans Ultimate
- E-book olvasók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest