Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz Faterkam #34626 üzenetére

Nekem is H astra van, de hogy klassik nem klassik, ilyeneket nem tudok :) 2008 as.

- Vizhöfokmerö az nincs ez teny (menüben a közepsö kijelzön meg tudod nezni egyebkent).
    - Hatso üles nem dönthetö? Hat en ilyet meg autoban nem is hallottam. Nekem dönthetö külö ket reszben.
    - Fütes: Nekem dizel van (1.7) de ebben van ilyen kiegeszitö elektromos fütes, ami kb 3 perc utan kezd meleget fujni itt a 0 fokokban is. Normal menet közben üzemmeleg motornal (85-90fok) egesz jol müködik az automata klima. Nem mondom hogy hibatlanul preciz, parat volt mar, hogy nekem kellett allitanom az ablakra, hogy szedje le, de egesz jol be tudom allitani kellemesre, nincs vele bajom.

csomagter zarral sins bajom, meg nekem xenonos igy a tompitottrol nem tudok nyilatkozni. Mondjuk en xenon nelkül autot magamnak nem vennek, tul durva nagy a különbseg :) de ez nem opel hiba, ennyit tud a halogen.

Nekem a menü rendszere teljesen megszokhatatlan (hogy a jobbra balra nyilak közül melyikkel megy föl le...vagy a klimat ha kapcsolni akarom 5öt kell kb navigalni a menüben, az is vicc. Ezen kivül az üles kisse kenyelmetlen, de most rendeltem kartamaszt meg derektamasz parnat, kivancsi leszek :)

Amugy azt kaptam amit vartam. Hasznaltan vettem fel eve, most van benne +180k, van par hiba amit ki kell majd küszöbölni, de teszi a dolgat szepen.....megszerettem a kis gtc t na :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés