Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Nekem is H astra van, de hogy klassik nem klassik, ilyeneket nem tudok
2008 as.- Vizhöfokmerö az nincs ez teny (menüben a közepsö kijelzön meg tudod nezni egyebkent).
- Hatso üles nem dönthetö? Hat en ilyet meg autoban nem is hallottam. Nekem dönthetö külö ket reszben.
- Fütes: Nekem dizel van (1.7) de ebben van ilyen kiegeszitö elektromos fütes, ami kb 3 perc utan kezd meleget fujni itt a 0 fokokban is. Normal menet közben üzemmeleg motornal (85-90fok) egesz jol müködik az automata klima. Nem mondom hogy hibatlanul preciz, parat volt mar, hogy nekem kellett allitanom az ablakra, hogy szedje le, de egesz jol be tudom allitani kellemesre, nincs vele bajom.csomagter zarral sins bajom, meg nekem xenonos igy a tompitottrol nem tudok nyilatkozni. Mondjuk en xenon nelkül autot magamnak nem vennek, tul durva nagy a különbseg
de ez nem opel hiba, ennyit tud a halogen.Nekem a menü rendszere teljesen megszokhatatlan (hogy a jobbra balra nyilak közül melyikkel megy föl le...vagy a klimat ha kapcsolni akarom 5öt kell kb navigalni a menüben, az is vicc. Ezen kivül az üles kisse kenyelmetlen, de most rendeltem kartamaszt meg derektamasz parnat, kivancsi leszek

Amugy azt kaptam amit vartam. Hasznaltan vettem fel eve, most van benne +180k, van par hiba amit ki kell majd küszöbölni, de teszi a dolgat szepen.....megszerettem a kis gtc t na

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ford topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2008 as.