- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Faterkam #34626 üzenetére
Nekem is H astra van, de hogy klassik nem klassik, ilyeneket nem tudok
2008 as.
- Vizhöfokmerö az nincs ez teny (menüben a közepsö kijelzön meg tudod nezni egyebkent).
- Hatso üles nem dönthetö? Hat en ilyet meg autoban nem is hallottam. Nekem dönthetö külö ket reszben.
- Fütes: Nekem dizel van (1.7) de ebben van ilyen kiegeszitö elektromos fütes, ami kb 3 perc utan kezd meleget fujni itt a 0 fokokban is. Normal menet közben üzemmeleg motornal (85-90fok) egesz jol müködik az automata klima. Nem mondom hogy hibatlanul preciz, parat volt mar, hogy nekem kellett allitanom az ablakra, hogy szedje le, de egesz jol be tudom allitani kellemesre, nincs vele bajom.csomagter zarral sins bajom, meg nekem xenonos igy a tompitottrol nem tudok nyilatkozni. Mondjuk en xenon nelkül autot magamnak nem vennek, tul durva nagy a különbseg
de ez nem opel hiba, ennyit tud a halogen.
Nekem a menü rendszere teljesen megszokhatatlan (hogy a jobbra balra nyilak közül melyikkel megy föl le...vagy a klimat ha kapcsolni akarom 5öt kell kb navigalni a menüben, az is vicc. Ezen kivül az üles kisse kenyelmetlen, de most rendeltem kartamaszt meg derektamasz parnat, kivancsi leszek
Amugy azt kaptam amit vartam. Hasznaltan vettem fel eve, most van benne +180k, van par hiba amit ki kell majd küszöbölni, de teszi a dolgat szepen.....megszerettem a kis gtc t na
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest