Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
_seth_
üzenetére
Hát én nem tudom mikor szűnt meg mert a múlt héten vagy előtte még intéztünk hosszabbítást, holnap rákérdezek, lehet nálunk vidéken nem kapták meg a körüzit róla.

Az a fék egy szopó, nagyon szar konstrukció. Nem fogott a bal fele valamikor, hogy mondjuk megégett volna a fékpofa? Az okozhat ilyet. Én megnézném mennyire kemény, tükrös a felülete. Aztán ha jók még össze cserélnék 1-1 pofát a bal-jobb oldalon meg jól felcsiszolni, tárcsa belsejét is aztán úgy összerakni. Meg van állító külön mindkét oldalban azzal "elméletileg" össze lehet hozni. Viszont ha valamelyik bowden meg van szorulva, rohadva akkor elképzelhető, hogy nem fog egyformán majd. Jelen esetben a balnak van esélye, akkor csere. Nem tudom pontosan milyen autóról van szó, de ezeknél a megoldásoknál szokott lenni egy "fékkar" aminek az egyik végét a bowden húzza a másik meg a fékpofát tolja meg, ennek is van egy forgáspontja, annál is elképzelhető, hogy megrohadt. Ebben az esetben azt is meg kell járatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 10
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Házimozi belépő szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest