- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
attle #101605 üzenetére
Szia!
Még reggel kipróbáltam miután hazaértem melóból. Feltételezem jól csináltam, mert mind a 4 alkalommal ahányszor próbáltam ugyanazt az eredményt kaptam, és mivel a visszajelzés eltért a szokásostól, ezért gondolom mégiscsak csináltam valamit
Tehát a lényeg, hogy valahányszor ECN 000000 hibakódot kaptam. Én nem tudom ez mit jelent, de feltételezem az, hogy nincs hiba. Egyébként a kijelző minden egyes alkalommal visszaváltott kilóméterszámlálásra, de gondolom azért mert nem volt mit listáznia. Azért vagyok talán bizonytalan a teszt kivitelezésében, mert negyedjére, de már harmadjára is, azért nem tudtam tövig nyomni a fékpedált
de gondolom a lényeg az, hogy be legyen nyomva.
Coolant level check hibám is van folyton, ezek szerint ezt sem detektálta, bár nem tudom, hogy ezt kellene e, de lehet, hogy mivel ez csak egy figyelmeztetés, így nem minősül hibakódnak. Itt is cseréltem már szenzort, igaz nem gyárit vettem bele, hanem Febi-t, de nem tűnt el. A csatlakozót ha rövidre zárom akkor eltűnik. Létezik, hogy a tartály lenne a rossz? Lehet a csatlakozás is kontaktos, de azt a gyári csatit nem jöttem rá, hogy lehetne szétszedni.Egyébként a kollégám ránézett reggel hibakódolvasóval, és a jobb első, nem is tudom, mi a hivatalos megnevezés, kerékforgás érzékelő szenzor (gondolom ABS jeladó) jelével van a baj, szóval a pedálteszt most elbukott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest