Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
heidricha
őstag
Sziasztok, talált valaki olyan kijelzővédőt, ami tényleg jó? Az Archos45cPlatinum cuccok túl passzosak, felfelé kicsit hosszú, oldalt a legkisebb sérülésen felfekszik, annyira pontos. Gondolom, az eredeti készülék kijelzője körül nincs keret, vagy csak simán kicsit nagyobb. Kb. A negyedik terméket próbálom, de egyik sem volt igazán jó.
-
heidricha
őstag
Sziasztok,
A fiamnak lett ilyen telója, egyelőre nagyon örülünk neki, szinte minden megy remekül.
Az Op3nDott alkalmazásokat ellenben nemigen értem...
Az updater ki tudja honnan tölt le (főleg standard Google) alkalmazásokat, amit a Play-ről is lehet frissíteni, igaz elsőre kézzel kell megkeresni, mert a telepítettek közt nem jelzi.
Ha frissítettem, akkor is jelzi, hogy frissítés van, ha ugyanaz a verzió, még érdekesebb, hogy helyenként a Play-nél frissebbet mutat.
Végig engedtem elsőre, attól kezdve nem volt billentyűzetem. Lehet, egy data törlés a Google keybord-ra megoldotta volna, de inkább toltam egy FR-t, és letiltottam az összes Op3nDott app-ot.Az akksira kíváncsi leszek, ránézésre elég gyengécske, ami azt illeti.
Standby (egyelőre SIM sincs benne, viszont WiFi bekapcsolva) fogyasztás szinte 0, 30 óra alatt nem mozdult a 90%-ról. Használatban ellenben fogyaszt rendesen. Feltöltés nagyon lassúnak tűnik, igaz, csak USB portról töltöttem.
Fw. verzió 213, pár napja ez volt az utolsó a szegedi "nagy" Tesco-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest