Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

domerator
veterán
Egészen biztos hogy erre a vasra nem lehet valahogy felhegeszteni a windowst? Van egy windowsos tabletem intel procival és egészen jól fut, mondhatni kiváló. Csupán a hardver kicsit alsókategóriás... full műanyag ház ami tekeredik is rendesen, szóval vigyázni kell rá. Milyen jó lenne ezen a kis aluházas gyöngyszemen is wint futtatni...

- 

domerator
veterán
Hali mindenki,
Jelentem azóta is használom a tabletet, igaz főleg csak netezésre itthon wifin, DE volt hogy zenét hallgattam róla méghozzá a Neutron Playerrel (mp3 és FLAC vegyesen, általában popzene) bluetooth fejhallgatóval (nem fülhallgató) és órákig tudtam hallgatni, egészen jól szólt!!

A másik: most frissült az Opera browser (a piros betűs, nem a Coast meg egyebek) és baszki, nemn akad, simán fut a tabon... érdekes hogy még a droidra is lehet olyan böngészőt csinálni, ami rendesen fut...

- 

domerator
veterán
válasz

domerator

üzenetére
						Megoldodott a 2 giga... Meg a flasheles utan cwm-ben veletlenul 2x is ranyomtam a backupra, amit a data/media mappaba generalt, egyenkent kb. 900 megat... Alig talaltam meg, de most mar megvan a majd 5 giga szabad helyem

Megjegyzem, mintha az egesz rendszer gyorsabb lenne...

- 

domerator
veterán
Na nekem is kész az átparticionálás, előtte cwm mentés, DE... saját partícióméretet megadva az Abel féle script nem képes formázni az új méretű partíciókat, így a végén csak a körbeforgó csíkos opendott logót lehet bámulni. Szerencsére a droidboot megmaradt és újból le tudtam futtatni a scriptet az Abel féle méretekkel és így már sikerült a művelet, 4,9GB data lett, ahogy itt sokaknak

- 

domerator
veterán
válasz

RoundRobin

üzenetére
						Áhh... most lett vili... vagyis a .tbl-t megnyitom notepad plusplusban es a tablazatbol a megfelelo szamokat kijavitgatom benne majd mentes... na igy mar vilagos, koszi!!
 - 

domerator
veterán
Sracok, ha sajat particiomeret kiosztast szeretnek, akkor mit kell tennem lepesrol lepesre?
Sok lenne cache-nek fel giga, en 256 megara gondoltam, lognak 64 vagy 128 mega es ennyi. 16 megas cache viszont meg a tudatlan fulmnek se hangzik jol.
Leirn valaki lepesrol lepesre? Koszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - További aktív témák...

- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
 - Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
 - iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
 - Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig

- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
 - Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő