- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolykys
csendes tag
Ha már így feléledt ez a topic....
Nekem a műhelyben teljesít szolgálatot az egyik a 4-ből.
Különböző net rádiókat hallgatok egy Grundig R1000 rádiós erősítő és HS 280-as kombóval, illetve a Youtube-ról megy néha zene az Operán keresztül.
Az akkuja online rádióknál kikapcsolt képernyőnél nagyon jól bírja még mindig.
Eldobásról szó sem lehet... -
bolykys
csendes tag
Nekünk még a többi egyelőre jól működik.
Én még mindig használom netezésre is.
A legújabb opera is működik rajtuk, online rádió, stb....
A régebbi appokat amiket fontosnak ítéltem meg lementettem, így újra tudom telepíteni ha szükséges.
Mivel nem vagyok híve az appok automatikus frissítésének így azokat addig használom amíg jól működnek és szolgálnak.
Persze néha ránézek a frissítések tartalmára és a véleményekre.
Volt olyan is, hogy azt írta a play nem kompatibilis az eszközömmel és nem lehetett letölteni.
Letöltöttem a telómmal és átküldtem a tabra egy fáljmegosztóval.
Több ilyen is volt és mind működik.
Persze csak addig amíg a "nagyhatalmú" play bele nem köp majd a levesembe.
A sebességéhez valóban kell egy kis türelem, főleg ahogy az idő telik és egyre jobban belakja az ember.
Ilyenkor egy factory reset és újra "gyors" lesz....
Annak idején 2014 decemberében a két ünnep között vettünk kettőt a gyerekeknek leárazva 15-ért darabját.
Az egy egész elfogadható ár volt.
30 volt a teljes ára. Annyit biztos nem adtam volna érte.
K.b. ennyi. -
PCMaster133
csendes tag
Nem is a KitKat hanem a 4.4.2 -vel vannak problémáim. A telefonomon is 4.4.4 CM11-van és még azt is én állítom be hogy mikor merüljön le a telefonom ha érted mire gondolok. Szóval minden. Deee igazából el vagyok vele nincs vele olyan nagy problémám csak szimplán jó lett volna ha valahogy rá lehet varázsolni de ha nem hát nem. Csak egy felvetés volt. Habár nem értem az androidot hiszen nekem volt iOS-es készülékem és ott ami épp volt iOS verzió arra tudtad frissíteni semmi rom flash stb... egyszerűen gyárilag támogatott volt hogy én a friss op. rendszert akarom használni. Nem tudom hogy androidnál miért nincs ez. Jó persze tudom mivel sok után gyárott fos van meg hogy azok nem támogatják softwaresen meg hogy iOS csak a saját telefonjuk op. rendszere. Mivel iOS csak iPhone-on van ezért könnyű úgy egy új rendszert legyártani hogy kompatibilis legyen a régi/új eszközökkel is. Androidnál ez nem így van mivel nem csak a Google-nak vannak androidos készülékei hanem nagyon sok telefon gyártó cégnek... ezzel tisztában vagyok de akkor is milyen zsír lenne ha nem kéne kalózkodni a frissítésekkel hanem kibaszottul minden eszközzel menne... Remélem a jövőben ezt meg tudja oldani a Google vagyis az Android...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Macska topik
- Fujifilm X
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest