Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bolykys

csendes tag

válasz Aryes #4329 üzenetére

Igen, újraindítás után ha teljesen fel van töltve kiírja hogy "Feltöltve".
    Kikapcsolt állapotban ha felteszem tölteni és nincs teljesen feltöltve úgy mint a jól működő taboknál megjelenik az op3n dott logo, majd pár mp. után átvált az akku nagy ikonjára de azon belül a töltötségi szintnek megfelelő méretű fehér rész nem ugrál fel-le.
    Majd k.b. 2 mp. után el is tűnik.
    Ha ezután megnyomom a bekapcsoló gombot nem jelenik meg újra, csak ha leveszem a töltőről majd újracsatlakoztatom.
    A saját img mentésemet már visszaraktam párszor.
    Egyre többször gondolok arra, hogy hiába jó a töltés vezérlője mégiscsak van valamilyen hardver gondja.
    Erre enged következtetni az is, hogy előfordult jópárszor miután ráraktam egy másik romot és elkezdtem az appok telepítését, közben lefagyott fekete képernyővel és csak a bekapcsoló gomb hosszú nyomvatartásával tudtam kikapcsolni.
    De emlékeim szerint (már lassan több mint 1 hete napi pár órát ezzel foglalkozok) ez a jelenség inkább csak az új rom belakása elejére jellemző.
    A play-ről telepítés közben hibák is jelentkeztek amivel még nem találkoztam.
    Volt olyan, hogy "Az alkalmazás nincs megfelelően aláírva", aztán a telepítés leállt 610, 620 vagy hasonló hibákkal.
    Most azon gondolkodom, hogy a hibát a hardverben vagy a softverben keressem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés