Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
Nem, Abel egy olyan ROM-ból indult ki, amelyik nem volt frissítve (nincs rajta egyik update sem), viszont root-olt. Az én update-elt és root-olt tabom image-eivel van vegyítve (hibrid). Mivel update nélküli, észreveszi, hogy frissíteni kell, ezért nyafog mindenkinek. Majd ha az ember ráküldi az update-et, lefuttatni már nem tudja, mert már a patch-elt droidboot van fent, ami az enyém -- és dob egy marha nagy hibát - elhasal a patch check-en.
Ezt az anomáliát úgy lehetett javítani, hogy mindegyik állapothoz a saját állapotához tartozó image-eket (droidboot, stb.) kell adni. Most már ilyen gond nincs.
------------------------------
Éppen Tesco-s Stock-ot próbálok csinálni, de a system.img-vel meggyűlt a bajom...(USB ikon-t dob, mert úgy látom, nem jó benne az android-os mount-point...)
Abel módszerét [link] csinálom Ubuntu virtuális gépen, és feltünt egy alapvető különbség. Bal oldali az enyém, jobb az Abel-é. Valamiért bekerült az image-be az alapból mount-olt VBOX-os shared_folder. WTF?
Linux Guruk, mit csinálok rosszul?
Keeperv85 módszerét [link] meg nem tudom megcsinálni, mert az ubuntu reklamál, hogy a make_ext4fs android support nélkül lett fordítva...wazz.
Pedig itt ha jól látom, itt megadható az android-os mounting point ("system")
Any ideas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Mazda topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple MacBook
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest