- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
Brahiból csináltam egy partíció mentést a családi szűz tabról, és összehasonlítottam azzal, ami a warez tabomon van. Vannak különbségek hosszokban is és tartalomban is, így továbbra is azt mondom, hogy erősen javasolt a saját mentés készítése. -- Ezért a sajt partíció mentésemet egyenlőre nem is lehet letölteni a drive-ról.
(a korábbi beszélgetésen felbuzdulva megpróbáltam megkeresni a gépek ID-jait az image-ekben, de nem találtam meg - legalábbis raw 4 byte formában biztosan nincs benne sehol...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest