- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
gasMask! #602 üzenetére
az jo hogy te a gázsprét hozod fel meg nökkel példázol, de ide azok a srácok irogatnak, akik viperát akarnak, ezért irtam azt, amit.
aki ide jön ''okosodni'' ( <---
) az nem gázsprét akar venni, hanem ütö/szuro eszközt.
amugy meg gondolj bele, ha pl mint irtad 5-6 ember jön, elökapod a marha kemény viperád és mi van? egy ideig püfölöd öket, amivel szerintem csak azért éred el, hogy még dühösebbek lesznek és még jobban összetörik mimoza lelked
szoval akkor ahogy állotid mindenkinek gázsprayt és lezárhatjuk a topikot? vagy maradjunk abban, hogy nekem volt igazam és ide nem csak önvédekezni, hanem janizni is járnak emberek -
Ősember
őstag
öszintén szolva nem értem, minek nektek önvédelmi fegyver?
ha bárkinek maradando sérülést akartok okozni akkor arra jo, de kinek kell az? ha meg nem akarod hogy a támadod feljelentsen, mert tul megverted
akkor meg elég az öklöd, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Oakley napszemüveg tok és mikroszálas kendő
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- Matchbox Streak Racing - Glows in the Dark - S-450 versenypálya szett foszforeszkáló pályaelemekkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest