- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Mintha...
Mintha kezdene rendbe jönni 1-2 dolog, bár szerintem csak ideiglenes, mert miért is lenne jó valami?
Bent már csak arra megyek, hogy menjen el a nap különösebb konfliktus vagy basztatás nélkül. Jegyeimen meg is kezd látszani, de nem tud érdekelni. Megbukni nem fogok, mert azért annyira hülye még nem vagyok.
A baráti körömről a szokásos elmondható. Bent van 2-3 ember akivel elvagyok, velük napi szinten találkozom.
Csodával határos módon 8-9 hónap húzás-halasztás után hitegetős barátunkkal összejött egy 1,5-2 órás dumálós találkozó, ami majdnem abból állt hogy a csajához lekísértem. Nem bántam, mert volt témánk bőven, meg volt egy igérete is, hogy gyakrabban találkozunk. Azt majd meglátjuk. Nekem rossz előérzeteim vannak, de ha mégsem, akkor nem tudom, szerintem ideje lesz máshogy látnom a világot, mert csoda is megtörténhet ezek szerint. Megvárjuk.Nekem volt egy csaj is, aki 2 hónap alatt eljutott odáig, hogy egy Iveco Daily-vel tolatnék át rajta, mert az nehéz...
Amit megtennék az az, hogy elmennék a francba a családtól. Vita apámmal, vita itthon, egyszerűen minden rajtam csattan mostanában.
A hétvégék is nagyon rövidek, kb. 0 kikapcs, maximum folyékony formában.
De mindeeeeeegy, hamarosan tavaszi szünet, új remények-a lófaszt, itthon fogok filmezni meg depizni, mert persze megint senki se fog ráérni...
=====2015.03.15-03:02======
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest