Aktív témák

• Earl_Muttley

őstag

Mintha...

Mintha kezdene rendbe jönni 1-2 dolog, bár szerintem csak ideiglenes, mert miért is lenne jó valami?

Bent már csak arra megyek, hogy menjen el a nap különösebb konfliktus vagy basztatás nélkül. Jegyeimen meg is kezd látszani, de nem tud érdekelni. Megbukni nem fogok, mert azért annyira hülye még nem vagyok.

A baráti körömről a szokásos elmondható. Bent van 2-3 ember akivel elvagyok, velük napi szinten találkozom.
    Csodával határos módon 8-9 hónap húzás-halasztás után hitegetős barátunkkal összejött egy 1,5-2 órás dumálós találkozó, ami majdnem abból állt hogy a csajához lekísértem. Nem bántam, mert volt témánk bőven, meg volt egy igérete is, hogy gyakrabban találkozunk. Azt majd meglátjuk. Nekem rossz előérzeteim vannak, de ha mégsem, akkor nem tudom, szerintem ideje lesz máshogy látnom a világot, mert csoda is megtörténhet ezek szerint. Megvárjuk.

Nekem volt egy csaj is, aki 2 hónap alatt eljutott odáig, hogy egy Iveco Daily-vel tolatnék át rajta, mert az nehéz... :D

Amit megtennék az az, hogy elmennék a francba a családtól. Vita apámmal, vita itthon, egyszerűen minden rajtam csattan mostanában.

A hétvégék is nagyon rövidek, kb. 0 kikapcs, maximum folyékony formában.

De mindeeeeeegy, hamarosan tavaszi szünet, új remények-a lófaszt, itthon fogok filmezni meg depizni, mert persze megint senki se fog ráérni...

=====2015.03.15-03:02======

Aktív témák