- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
boborján2 #6443 üzenetére
És akkor most tulajdonképpen az milyen szabvány is, amikor OTT-on keresztül kapod az adást?
Máshogy meg nem fog átmenni UTP-n és wifin sem.
Nekem most is "filléres" eszközökön jön a lineáris adás a netről. Olyannyira filléres, hogy még nem adtam össze az értéküket, de amikor vettem a két "céleszközt", kb. 60k volt az áruk összesen.
Amúgy ma már a (gagyibb) routerek is támogatnak IPTV-t.
Én azt bírom különben, amikor mindenki azt hiszi, hogy annyira fukar vagyok, hogy csak a legolcsóbb szarokat veszem. De amikor kiderül, hogy erősen középáras cuccokat vettem, akkor az itteni fórumozók mindjárt jönnek a filléres szar dumákkal.
Nem először tapasztalom már, hogy valaki vesz egy Mikrotiket és gőze nincs hogy kell kezelni, meg azért vettük, mert jó drága és biztos tud mindent.
Azt az egyszerű dolgot is csak qrva körülményesen lehet megoldani pl. hogy kérdezzük már le a WAN IP-det. Jobban mondva azt az IP-t, amit a router a WAN felől kap. És akkor megy a fejvakarás, hogy azt hogy kell, miközben én a saját routerembe csak belépek és megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest