Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mviko
csendes tag
Itt az új frissítés a V972-re:
http://www.onda.cn/Tablet/ProductInfo.aspx?ProductId=239&d=down
http://file2.mydrivers.com/ondata/download/driver/oamp3/V972Core4/V972Core4_v1.32.rarÉn most nem tudom feltenni az 1.32-es verziót, de kíváncsian várom a tapasztalatokat.
Nekem is megjött a gép.
Nagyon tetszik! A kijelzője tényleg gyönyörű!
Általában elég gyors, és jól reagál az érintő képernyője.
A böngészéssel van némi gond, de szerintem az inkább a wifi vezérléssel függhet össze.
Az elején egész érdekes volt, hogy nem is akart sehova sem csatlakozni, pedig maximumon volt a térerő...
Aztán magától meggyógyult.
Nekem még a gyári 1.2-es verzió van fenn, de bosszant, hogy sok benne az eredeti kínai szöveg...
Másik kérdés, hogy lehetne rootolni a készüléket?
Még annyi gondom van, hogy néha fagynak, vagy összeakadnak a programok, pedig hely az még lenne bőven a RAM-ban. -
mviko
csendes tag
Milyen az új rom?
Milyen a gép? Én is ilyet szerettem volna rendelni, de az aliexpressen valahogy visszautasították a fizetésem. Nem értem, pedig master carddal akartam fizetni, eddig mindig jó volt. Pedig fedezet is volt rajta.
Te honnan vetted?
Már nagyon rá vagyok kattanva erre a masinára... bár eddig még sehol nem találtam róla túl sok tapasztalati infót.
A youtube-on van fenn néhány video, azok alapján jónak tűnik.
Milyen a böngészője és a hangja?
Köszi. :-) -
mviko
csendes tag
válasz
Camelot10710
üzenetére
Én ezt a gépet néztem ki:
http://www.onda-tablet.com/onda-v972-quad-core-9-7-inch-retina-screen-daul-camera-android-tablet-pc.html
Onda V972
Ki tud róla valamit?
Nekem első hallásra nagyon tetszik.
Az eddigi fórum alapján az Onda megbízható márkának tűnik.
Még azt nem tudom, ha ezt itt megrendelem, akkor jön még rá az áfa és a vám is?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest