Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
válasz
zuzu000 #13518 üzenetére
egész egyszerűen arról van szó h mint emberi lény Te is hajlasz a fojamatos fejlődés felé. Te is szeretnél mindig egyre jobb lenni,egyre fejlettebb és egyre több lenni az életed minden területén.
ennek egyik eleme szeretett géped. ezért szeretnél fejleszteni.
Mawyx: ha merítesz akkor a nálad néhány évvel idősebb kategóriában meríts. nagyobb lesz valószínűsége h találsz vkit aki passzol. csak matek az egész.
ez van sajnos. mi hímek nem fejlődünk veletek párhuzamosan. kegyetlen. tudom. én is becsődölt kapcsolatok után tanultam meg amit anyáink is tudtak jól. kell a korkülönbség. ami önmagában nem garancia és kivételek vannak. de a matek meg a statisztika olyan amivel nem jó kikezdeni mert csak egy életünk van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- iPad topik
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest