Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lortech addikt válasz  bobsys

üzenetére bobsys

üzenetéreNagy poén hallgatni honfitársaink kínlódását külföldön, repülőn (nem Bp-xy viszonylat), boltban, étteremben, munkában, nyaraláson, miközben nem tudják hogy van körülöttük magyarul értő, aki érti az elmorzsolt bazmeget.  Annyi ilyen sztorit átéltem. Annyi ilyen sztorit átéltem.
 Egyébként általában elég könnyű felismerni az angolul beszélő magyarokat. Hiába angolul beszélnek, valahogy olyan tisztának hangzik, ahogyan beszélnek. És most nem a horror akcentusos makogásról beszélek, hanem a jól beszélők beszédjét is.(#57056) concret_hp: húzzál bele, én is hétfőn kezdek új helyen. Izomláz miatt vélhetőleg robotzsaruba' fogom nyomni. emvy: köszi a tippeket, valóban túlhajthattam magam. Elkezdett szúrni a térdem 20km-nél, aztán 30-nál kiment a bokám jellemzően a tök sík dombtetőn, miközben a panorámában gyönyörködtem. Ugyanazon a lábon. Aztán lelassultam, mert bedurrant a másik - még jó - lábam, mivel azt terheltem jobban, erre le is hűltek az izmaim, izületeim, így már 40-nél minden bajom volt, aztán a további lassú kínlódást rövidre zárandó belefutottam a végébe kb. 7 kilométert a 10-ből, még az enyhe emelkedőkön is, és valahogy tök jól esett az előző kínlódáshoz képest, volt energiám, csökkent a fájdalom, és még úgy éreztem a célban, akár még szívesen mennék pár kilométerrel, de aztán puff, amint megálltam, leültem, teljesen elkészültem. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Annyi ilyen sztorit átéltem.
 Annyi ilyen sztorit átéltem.