Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz bobsys #57160 üzenetére

Nagy poén hallgatni honfitársaink kínlódását külföldön, repülőn (nem Bp-xy viszonylat), boltban, étteremben, munkában, nyaraláson, miközben nem tudják hogy van körülöttük magyarul értő, aki érti az elmorzsolt bazmeget. :D Annyi ilyen sztorit átéltem.
    Egyébként általában elég könnyű felismerni az angolul beszélő magyarokat. Hiába angolul beszélnek, valahogy olyan tisztának hangzik, ahogyan beszélnek. És most nem a horror akcentusos makogásról beszélek, hanem a jól beszélők beszédjét is.

(#57056) concret_hp: húzzál bele, én is hétfőn kezdek új helyen. Izomláz miatt vélhetőleg robotzsaruba' fogom nyomni.

emvy: köszi a tippeket, valóban túlhajthattam magam. Elkezdett szúrni a térdem 20km-nél, aztán 30-nál kiment a bokám jellemzően a tök sík dombtetőn, miközben a panorámában gyönyörködtem. Ugyanazon a lábon. Aztán lelassultam, mert bedurrant a másik - még jó - lábam, mivel azt terheltem jobban, erre le is hűltek az izmaim, izületeim, így már 40-nél minden bajom volt, aztán a további lassú kínlódást rövidre zárandó belefutottam a végébe kb. 7 kilométert a 10-ből, még az enyhe emelkedőkön is, és valahogy tök jól esett az előző kínlódáshoz képest, volt energiám, csökkent a fájdalom, és még úgy éreztem a célban, akár még szívesen mennék pár kilométerrel, de aztán puff, amint megálltam, leültem, teljesen elkészültem.

Új hozzászólás Aktív témák