- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
aizen92 #57096 üzenetére
angol azért megyeget, ezért belgában hollandban ellennék, de csak specifikus helyeken, ahol csak túristák vannak szinte és az angollal el lehetne lenni, node kapcsolat nélkül semmi. monacoban is lenne hely, node oda azért kicsit több kellene belőlem minden irányban, s a francia sem lenne elhanyagolható
a német 6évig ment anno, most már csak értem ,de nem beszélem - kis gyakorlással visszajönne.
spanyol vonz, mert ibizán nagyon sok lehetőségem lenne, csak ott ugye májustól októberig szabadnap nélkül melózni ennyi idősen már annyira nem pálya, máshol még nem nézelődtem, az ország és a nyelv vonz, érteni értegetem a spanyolt, de beszélni semmi.
thaiföldre is mehetnék akár bárminek, de az nagyon-nagyon más világ, és legalább annyira messze is van :|@: ebből pont kóstoló volt a clevelanderben mikor voltunk, csúszott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest