Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz parandroid #47740 üzenetére

Nincs, nincs, mondhatjuk.
    És mi a jó válasz? Reménykedtem? Bizakodtam? Elrugaszkodtam a földtől és a valóságtól?

De az is sokat elárul a dolgokról, hogy valaki nem 6 év, de 8-9 év után is x asszisztens. külföldiül Junior x.
    Átadom a névjegykártyám egy üzleti tárgyaláson, látják hogy na, csak egy asszisztens ..és mikor kérdezik, mióta dolgozom itt, mondom, hogy lassan 6 éve. Tényleg, mint beszerző? Igen. És amikor kérik a céges mobilszámomat, akkor mondom, hogy olyan nekem nincs, mert nálunk a tárgyalni járó, utazgató beszerzőknek nincs. Olyan csak a japán vezetőségnek jár. Ezt persze nem mondom.
    Érdekes nézni azokat az arcokat...

Szerdán 92 db külföldi nyelvű(angol főleg), csütörtökön 108 db szintén hasonló emailt kaptam. Ezt azért illik mind el is olvasni, és beazonostani a témát. Szerdán 27, csütörtökön 26 db-ot meg is írtam. És ez megy most már nagyon nagyon régóta. De nyilván nem csak az email írás a dolgom. Pl. ma a 96 soros excel tábla 2 oszlopának adatait 3 másik oszlop adatai alapján, 3 másik excel táblában vegyesen megtalálható adatokból frissíteni, szintén nem jelenti a legkreatívabb, leginspirálóbb, legváltozatosabb munkát.
    Lehet hogy valakinek ez jelenti az űbermelót, nekem itt ez már nem.
    Jelenleg 34 projekt 260 alkatrészével foglalkozunk, és mindegyikről mindent tudni kell mindhármunknak. Egyszerre 16-18 egysoros feladat van mindegyikünknek felírva, ami adott pillanatban kész kellene hogy legyen. Minden sürgős, minden azonnal kell, és mindig épp az esz fontos, amit abbahagytam egy másik, akkor épp legfontosabb dolog kedvéért. És amikor én kérek valamit szinte bárkitől, akkor az jó sokára érkezik meg csak, mert mások nagyon nincsenek a helyzet magaslatán.

Új hozzászólás Aktív témák