Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs, nincs, mondhatjuk.
És mi a jó válasz? Reménykedtem? Bizakodtam? Elrugaszkodtam a földtől és a valóságtól?De az is sokat elárul a dolgokról, hogy valaki nem 6 év, de 8-9 év után is x asszisztens. külföldiül Junior x.
Átadom a névjegykártyám egy üzleti tárgyaláson, látják hogy na, csak egy asszisztens ..és mikor kérdezik, mióta dolgozom itt, mondom, hogy lassan 6 éve. Tényleg, mint beszerző? Igen. És amikor kérik a céges mobilszámomat, akkor mondom, hogy olyan nekem nincs, mert nálunk a tárgyalni járó, utazgató beszerzőknek nincs. Olyan csak a japán vezetőségnek jár. Ezt persze nem mondom.
Érdekes nézni azokat az arcokat...Szerdán 92 db külföldi nyelvű(angol főleg), csütörtökön 108 db szintén hasonló emailt kaptam. Ezt azért illik mind el is olvasni, és beazonostani a témát. Szerdán 27, csütörtökön 26 db-ot meg is írtam. És ez megy most már nagyon nagyon régóta. De nyilván nem csak az email írás a dolgom. Pl. ma a 96 soros excel tábla 2 oszlopának adatait 3 másik oszlop adatai alapján, 3 másik excel táblában vegyesen megtalálható adatokból frissíteni, szintén nem jelenti a legkreatívabb, leginspirálóbb, legváltozatosabb munkát.
Lehet hogy valakinek ez jelenti az űbermelót, nekem itt ez már nem.
Jelenleg 34 projekt 260 alkatrészével foglalkozunk, és mindegyikről mindent tudni kell mindhármunknak. Egyszerre 16-18 egysoros feladat van mindegyikünknek felírva, ami adott pillanatban kész kellene hogy legyen. Minden sürgős, minden azonnal kell, és mindig épp az esz fontos, amit abbahagytam egy másik, akkor épp legfontosabb dolog kedvéért. És amikor én kérek valamit szinte bárkitől, akkor az jó sokára érkezik meg csak, mert mások nagyon nincsenek a helyzet magaslatán.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Olvass!! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest