Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ezt biztosan nem viselném el ennyi ideig, mint te, az is egész biztos, hogy a mostani helyemen sem fogok sokáig maradni. bár pont azon vagyunk most, hogy fizetnék itthon a másoddiplomám valószínűleg. ugyanakkor a közeljövőben számomra érdekes pozíciók fognak nyílni németországban, amit biztosan meg fogok próbálni elcsípni, annak ellenére, hogy még egy éve se vagyok itt. persze azért még utánajárok, hogy mire elég az ott kifizetett $. szerintem fél-1 év reálisan elég arra, hogy felmért valójában milyen előrelépési lehetőségeid vannak a cégednél, ha nem tetszik, akkor pedig tovább kell állni. még mielőtt odáig jut az ember, mint te. nekem is vannak ilyen kollégáim, akikből szép lassan kihalt a motiváció, meg az előrejutás vágya, benned ez meg szerencsére felébredt, remélem sikerrel jársz

egyébként nem tudom milyen nálatok a rendszer, de ezeket a problémákat simán felvetném a főnökömnek. legyen végre rendes pozim, rendes névjegykártyával, a korrekt munkavégzéshez szükséges eszközökkel. én 8 hónap után is bekopogtattam fizuemelésért, ha nem kapom meg, akkor megpróbálom még egyszer. ha akkor se, akkor pedig irány egy másik munkahely

-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha ez megynyugtat, én hét évig csináltam, mondjuk egy kicsit sokrétűbb, változatosabb volt a melóm, de annak meg ugye az a hátulütője, hogy sokkal többfelé kell figyelni, és néha újra kell tanulni. Így 1,5 év szünet, meg sikolába járás után viszont már megint nagyon hiányzik valami ilyesmi. Pedig tudom, hogy ha egy ideig csinálom, megint utálni fogom.

p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Mielőtt mindenki belémköt:
1) tudom hogy lehetne szarlapátolás is a melóm, de én most épp ezt csinálom, nekem ebből kellene felfelé mozdulni, lehetőleg úgy, hogy gazdasági helyzetem fényesebb legyen
2) igen, már keresek új helyet
3) volt időszak, mikor kifejezetten érdekesnek, inspirálónak, értelmesnek találtam ezt a melót.
4) volt időszak, mikor úgy tűnt, van haszna, értelme, fejlődési iránya annak amit a munkám elősegít@: na azokat a megunt, jó csajokat várom már jó ideje...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest