- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Viszlát #40392 üzenetére
3 oraja leultunk baratnommel aki itteni szuletesu, 30 eves kozepiskolai es foiskolai angol tanar (nem sok kellene neki a kisdoktori cimhez) 2.5 perc alatt mindketten 37-37 USA allamig jutottunk
Ez mindkettonket minositBiztos vagyok benne, hogy ha Magyarorszagon csinalnank egy Eu osszes orszaga 2.5 perc alatt,ott is hasonlo atlag jonne ki, de szerintem sokan meg csak a szomszedos orszagokat sem tudnak helyesen leirni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #40392 üzenetére
ó gyerekek, nálunk olyan fasza hr van...
kérlek, ma bementem, és egy levél fogadott, amit az SAP rendszer kükldött, hogy boldog szülinapot, és hogy az alábbi idézettel szeretnének minden jót kívánni és motiválni.
Majdnem visszaírtam, hogy ha motiválni akarnak, a fizetésemet kéne duplázni, meg az is jól esne, hogyha idiótákat nem vennének fel, mert minden nap küzdeni a nemnormálisokkal kicsit fárasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest