Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz DeFranco #38024 üzenetére

Le akartam menni a parkolóba...eredetileg. Tehát vissza kellett tolatnom odáig, ahonnan már le tudok menni jobbra. Balra ki sem lett volna több hely, szóval az nem opció, hogy 150-350 méter múlva visszafordulva kétszer egyszerűbb.
    Ráadásul a gmapsben forgasd csak körbe a linkelt ponton hol van a Clio a Polohoz képest (pláne a mögötte érkező fekete autó), és az egyel további képen már ráfordult keresztben. Szerintem a linkemen látható telefonálás közben pont akkor nyúlt le a dudára... tuti nem az indexre, mert azt már régóta nem látom használni.
    A Polos ugyanúgy járt mint én, csak fordítva. Bement, de ki akart jönni. De a clio már nyomta is oldalba.

Namost amit linkeltem eredeti pozíciót, kb. úgy kerültek ki engem padkán át, miközben én onnan balra, épp próbáltam annyira visszajönni, hogy én is le tudjak fordulni.
    De ettől függetlenül, ott jól belátható a forgalom. Tehát egy autó látható, akkor is ha balfaszkodik, meg akkor is ha nem. Azért mert ott "szokás" 50-60-al taposni, azért nem muszáj. Ha egy kisgyerek fekszik keresztben az úton, akkor is tapossák, mert ott úgy szokás, és hátulról tol a forgalom?? Vagy egy autó nem akadály?

Új hozzászólás Aktív témák