Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
BlacKSouL #38025 üzenetére
1: pont ez a baj, hogy így állsz hozzá, hogy hiába cseszted el, te le akarsz menni, mindenki tolasson 5 métert ahelyett, hogy te korrigálnál. Balra ki kétszer kifértél volna, igaz át a padkán, de ennyit már bevállalhatsz ha már elcseszted.
2: ott két lejáró van, az egyik az IKEÁ-ba ment, a másik a Sugárba. Nem volt leszorítás, két kocsi elfér a lejárón, erre láttunk most ékes példát. Bátran osztod a büntetőpontokat telefonálásért meg indexelésért ehhez képest.
3: az előbb leírtam, hogy miért nem engedtek el, akár látható vagy akár nem. Nem racionális. Neked jó, másik húsz meg szív miattad, rosszabb esetben beáll az egész 5 percre, hogy téged kiengedjenek.De nem edukálok, feleslegesen haragítalak magamra. Akkor mindenki fasz Pesten, majd ha erre jársz köpjél le. Felesleges a görcs, ilyenkor fel kell oldani a helyzetet és belátni hogy ezt megszívtad. Próbáld meg értelmezni amit az előbb írtam, sajnos itt győz a racionalitás az illem felett.
Mellesleg én is ha tehetem ilyen helyzetben segítem a hibázót. És ne felejtsd el, hogy ezt önerőből meg tudtad volna oldani. Ha egy útszűkület végébe szorultál volna, akkor beengedtek volna, mert nincs más út. Lehet nem egyből, de harmadikra biztosan. Itt viszont ki tudtál volna jönni magadtól is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest