Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz fokukac #33733 üzenetére

Nekem meg azzal van bajom,hogyha ramersz kerdezni, hogy nem pazarlas ez, akkor nekiallnak azt mondani, hogy de hat kinek artanak vele, ha nagy, sokat fogyaszto autojuk van.

Fogyasztoi tarsadalom. Az...

• bobsys

veterán

válasz fokukac #33733 üzenetére

Eleg. Sok midsize auto van, terjednek. Sokak mar nem engedhetik/nem akarjak megengedni, hogy 5-6 literes motor legyen az autoban. Rengeteg 2.4 V6 van es terjednek a 4 hengeres kocsik is.
    A Crown Victoria mar megszunt, helyette nyomjak a Taurust a legnagyobb motor is mar "csak" V6 3.5 liter.
    A nepszeru Fusion 1.6-2.5 liter, Explorer 2.0/3.5
    A Chevi sedanok 1.8/2.0/2.5 az Impala ami jon V6 motorral.
    A truckok tobbseget is mar meglehet venni V6os 4 lieteresnel kisebb motorral
    Az europai, japan, koerai markak terjednek pont a jobb uzemeanyag fogyasztas miatt. A top10 automarkaba iden be se kerult amerikai gyarto.

En a V8asommal megyek heti 40-50 merfoldet az belefer. Ha mindennap kene az irodaba jarnom (napi 60 merfold) akkor tuti cserelnem valami kisebbre. Oszinten szolva csak azert vettem ezt, mert kiakartam probalni milyen egy ilyen nagy dog (Magyarorszagon Swiftem volt, ozzifoldon meg egy Nissan Pulsar) es olcso a javitasa. A Mustang 8-9 literes fogyasztasa meg szerintem meg belefer a napi hasznalat mellett.

Viszont a nagyhoz atugrani aki 500 aki merfoldre lakik, meg elmenni mondjuk a 250-300 merfoldre levo parkba a gyerekekkel azert jobb ha egy legalabb 2-2.5 literes autoval mesz. Szerintem. Nem ertek hozza de kevesbe veszi igenybe mint egy 1.6osat? A Crown Victoriak elmennek orokeletig es meg egy picit. A legtobb taxi eloszor futott 100-150K merfoldet mint rendorauto es utanna lett belole taxi amivel mennek legalab meg 100-150Kt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés