- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
BlacKSouL #28934 üzenetére
"Igazságot nem én tennék, mindenesetre aki azt mondja, hogy az emberi szervezet gátlástalanul tömhető, mindenféle negatív következmény nélkül, és nem lehet túladagolni akármit, az szerintem feküdjön rá valami 3-4 kötetes anatómia tankönyvre.
Namost Pisztillusról tudjuk hogy gyógyszerész (tehát a másik vallás szemében ő egy gyógyszeripari marketinggépezet gépszíja által bedarált egyén) ellenben tanult pár dolgot arról, hogy milyen anyag mit csinál az emberi szervezettel, míg másokról, akik itt sokkal olvasottabbak, nem pedig "buták", róluk még nem tudjuk hogy hány évtizedes orvos-biológus gyakorlat van a hátuk mögött. Nem kell bizonygatni, csak úgy felmerült bennem.
Ja, a gyógyszermarketinget nem a gyógyszerész műveli, arra vannak megfelelő szakemberek.
Juteszembe: az iszlám is azt mondja: hitetlen."Én sem teszek igazságot (mint ahogy le is írtam), csak felvetettem valamit, mint a hozzászólok többsége. Az hogy valaki orvosnak vagy gyógyszerésznek tanult, az önmagában még semmit sem jelent. Jobban tudja, hogy hogyan működik az emberi szervezet, azonban ez nem feltételezi azt is, hogy ők nem tévedhetetlenek.
"Ja, a gyógyszermarketinget nem a gyógyszerész műveli, arra vannak megfelelő szakemberek."
Nem gondoltam volna. <sóhaj> Sehol se írtam eddig sem az ellenkezőjét. Igen, konkrétan gyógyszerügynöknek hívják őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest