Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
BlacKSouL #28934 üzenetére
"Igazságot nem én tennék, mindenesetre aki azt mondja, hogy az emberi szervezet gátlástalanul tömhető, mindenféle negatív következmény nélkül, és nem lehet túladagolni akármit, az szerintem feküdjön rá valami 3-4 kötetes anatómia tankönyvre.
Namost Pisztillusról tudjuk hogy gyógyszerész (tehát a másik vallás szemében ő egy gyógyszeripari marketinggépezet gépszíja által bedarált egyén) ellenben tanult pár dolgot arról, hogy milyen anyag mit csinál az emberi szervezettel, míg másokról, akik itt sokkal olvasottabbak, nem pedig "buták", róluk még nem tudjuk hogy hány évtizedes orvos-biológus gyakorlat van a hátuk mögött. Nem kell bizonygatni, csak úgy felmerült bennem.
Ja, a gyógyszermarketinget nem a gyógyszerész műveli, arra vannak megfelelő szakemberek.
Juteszembe: az iszlám is azt mondja: hitetlen."Én sem teszek igazságot (mint ahogy le is írtam), csak felvetettem valamit, mint a hozzászólok többsége. Az hogy valaki orvosnak vagy gyógyszerésznek tanult, az önmagában még semmit sem jelent. Jobban tudja, hogy hogyan működik az emberi szervezet, azonban ez nem feltételezi azt is, hogy ők nem tévedhetetlenek.
"Ja, a gyógyszermarketinget nem a gyógyszerész műveli, arra vannak megfelelő szakemberek."
Nem gondoltam volna. <sóhaj> Sehol se írtam eddig sem az ellenkezőjét. Igen, konkrétan gyógyszerügynöknek hívják őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- LG OLEDevo 48C2 / Smart, 4K, 120Hz, 1ms, 48" / GARANCIA(2027.10.29.)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG OLED Televíziók -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest