- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Húha, Anyuéknál durva lesz.
Macska fázik, a paplan alatt alszik, édespofa
Hívogatnak, de elvérzek az angolon
Viszont köszönöm a bátorító priviket, mert ha nem kaptam volna egy kis bíztatást múltkor, akkor sose próbáltam volna meg ilyen helyekre beadni a jelentkezést. Úgy tűnik a végzettségem és önéletrajzom jó. Kedves hr-es picsákkal futottam össze telefonon is, adtak pár tanácsot ők is. 2-3 hónapig heti 1 óra angol tanárral és jelenetkezzek újra, mert infós csajokat nagyon várnának. Álom munkahely számomra és első telefonos angol interjúm volt. Mondta is a csaj, hogy egyből vágta ezt, azért is szeretne segíteni...
Csak mondtam azért kéne a jobb munkahely, hogy ha több a pénz, akkor jobban lehet költeni tanuásra, de anélkül meg nemvesznek fel, szóval ezt máshogy kell megoldani. Ezt netről nem lehet, mert a kommunikációmmal van gond, de azzal magyarul is.
Próbálok többet beszélniVan ahová a jelentkezéssel kéne csatolni a végzettséget igazoló dokumentumokat. Csak én parázom túl vagy tényleg nem szokták azért a diploma szkennelt képét csak úgy elküldeni e-mailben? Nem akarom úgy, hogy látszik a száma és a titkárnő meg továbbküldözgeti véletlenül és hamisítanak az én diplomámról másikat vagy rémeket látok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest