- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Sziszus, nem kompenzálok én semmit... Nekem pont elég nagy van...
Csak hát ez olyan, mint a női mell, hogy nincs olyan, hogy túl nagy. Elsőre nagynak tűnik, igen, aztán 2 nap alatt megszokod, és egyre kisebbnek tűnik, "összemegy" a tv... Aki picit vesz, az többnyire hamar megbánja.
Egy 50 colos képfelülete 56%-kal nagyobb, mint egy 40 colosé, ennyivel nagyobb az élmény is.Másrészt, van a szemnek egy érzékenysége, hiába a fullhd felbontás, ha messze ülsz, nem is észleli a szemed a különbséget.
A plazmatévé topic 1. Hozzászólásában van egy táblázat az optimális nézési távról, 40 colnál 1,5 méternél közelebb kéne ülnöd, hogy lásd a full hd felbontást...Az SD (hagyományos felbontású) tv-adások képe iszonyat gáz az lcd-ken, pláne, ha analóg. A plazmákon még a rossz minőségű tv-adás is egész jól mutat.
Semmiképp se vennék 140 ezerért 40 colos ledes csodát, hanem inkább 110-ért egy 42-es plazmát, és mellé egy médialejátszót 15 ezerért.
Ez a véleményem. -
kételkedem
addikt
-
tbs
addikt
Kukuc kompenzálna..?
Sztem 60" alatt nem érdemes akármilyen szobába tévét venni.
Miért nem lcd..? (LED még nincs ekkorában, de ha lesz az jó lehet.) Mert a mostani plazmák messze jobbak már mint a régebbiek - egészen elfogadható a fogyasztásuk. Mert a plazmáknak a színvisszaadása és a kép előállításának a technológiája a katódsugárcsővel egyidős - tekinthetjük "kiforrottnak". Mert a plazmáknak a kihunyási ideje "szemhunyásnyi" - az lcd-ké nem. Nem is lesz a soha - technológia váltás nélkül.
Szóval mit szeretnél? Áltakarékoskodni egy luxuscuccal, vagy élvezni a remek színhűséget és akció-követési képességet..? Ez itt a kérdés.......
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest