Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kassadin #15179 üzenetére
Egy baj van ezzel az irassal: kapasbol hulyeseggel indit, miszerint le kell adni a szemelyit.
Nem KELL leadni a szemelyit, csak akkor, ha kulfoldon telepedsz le, van allando lakcimed ott. Akkor sem kell, ha tartosan itt elsz, de epp meg akarod tartani a magyar lakcimed is, ebben az esetben ideiglenes kulfoldon tartozkodassal kinn lehetsz, kvazi barmeddig . -
ClayMore
aktív tag
válasz
asszem tildyék kaptak levelet h miért nem fizetik a tb-t?!? holott ha jól emlékszem leadták a papírmunkát.
vs.
én is éltem kint, nem adtam le semmi papírmunkát és másfél év után sincs semmi macera.
Apehnál, tb-nél szép zöld lámpás világít. leellenőriztettem magam
köv héten hétfőtől fogok rákerülni a térképükre itthon mint munkavállaló. -
jos3ph
tag
válasz
Elolvastam, érdekes, sosem hallottam még ilyenről. Kettős állampolgárság van, tudom, de az, hogy töröltetni magam a nyilvántartásból... morbid. Ha lenne egy biztos helyem valahol másutt, akkor töröltetném magam. Enyhén túloznék azzal, hogy nem vagyok büszke arra, hogy magyar vagyok, de sajnos a magyar politika, és amit ez tett, és ahová jutottunk, és még ki tudja mennyivel lehet rosszabb a helyzet, megfontolóra veszem, hogy lemondjak magyar mivoltomról. Szívesebben lennék Ír, Angol, vagy bármi más nyugati ország állampolgára, mint ezé a porfészeké.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby rádiós topik
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Harcmezőre termett az új GeForce driver
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -50% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeo 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest