Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nemtom ez lesz-e a tuti topic neki, van pár könyvem amiktől megszabadulnék, mert költözéskor is csak a macera volt velük. ötlet arra, hogy hoygan szabaduljak meg tőlük? beviszem egy random antikváriumba és úgyis megveszik? ilyen több ezer ft-os könyveket sajnálnék aprópénzre cserélni, maikor 1x voltak olvasva, de azért hogy a polcon fogja a port, azért is kár.
ill. ha már témánál vagyunk, van egy csomó verseskötetünk meg ilyesmi, örökségből, amiket 10+ éve ki sem nyitott senki. ezzel pl. egy könyvtárnál be lehet próbálkozni, hogy odaviszem, aztán örüljenek neki vagy nem foglalkoznak ilyenekkel általában?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
ja a fő gond az hoyg alapvetően nem szeretnék sokat foglalkozni vele, vatera meg ilyenek totál kizárva, hogy még jutalékot utalgassak meg mittoménmégmi nem olyan mennyiségről meg értékről van szó, aminél érdemes nekiállni.
-
concret_hp
addikt
azért azt nem mondanám, hogy nem lehet hozzászokni a pénzszóráshoz, szerintem az emberek túlnyomó része lehet hogy lassan "venné fel ritmust", de biztosan megszűnnének azok a dolgok amiket mondasz és valószínűleg az sem véletlen van, hogy a nagy nertesek többsége pár év alatt elszegényedik.
félig ide kapcsolódóan viszont sokkal jobb szerintem, ha az ember saját maga építi fel a "jólétet", úgy sokkal kisebb eséllyel történnek oylan dolgok, mint a lottómilliomosokkal.
-
concret_hp
addikt
kezdőként is prónak kell lenni
szerintem sem irreális amiket bandus írt, csak jónak kell lenni, én ahogy tudom ilyen 200K netto körül lehet keresni pályakezdő infósként, és elég hamar tud emelkedni, jópár évfolyamtársam duplája körül keres (2004-ben kezdtük az egyetemet) nem állítom, hogy mindenki keres ennyit nyilván, de azért az sem írja le a helyzetet, hogy ne lehetne ennyit keresni.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz bandus #23429 üzenetére
én mondjuk az aranyat raktam volna a tengelyre, nem a bronzot, milyen mérnök lesz belőled így? pont a lényeg látszik nehezebben
amúgy ja akárhogy is nézzük gazdaságiasodik a sport az utóbbi 20-30 évben, abban meg hát mondhatjuk, hoyg enm vagyunk jók
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
este 11kor kell a tűzoltózenekar, mint egy falat kenyér
-
concret_hp
addikt
válasz venember83 #26595 üzenetére
gondolom nem véltelen van kiírva...
bajcsy zs úton a deák tér mellett is van 1 váltó, ahol mindig 2-2.5-3 ft van az eur vétel-eladás közt (ha nem nagyon mozgott az előtte levő pár nap az árfolyma akkor általában 2) itt: http://www.iblachange.hu/index.htm
-
concret_hp
addikt
most már minden jútúb videón van reklám?
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #27546 üzenetére
mi a ...
nem úgy van, hoyg a 20 nap kötelező és ami a régebbi rendszerben azon felül volt, az megállapodás kérdése (pótszabadság vagy milyen néven fut?)
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz Viszlát #28319 üzenetére
szerintem nem pont erre gondolt, hanem arra, hogy esetleg azt a következtetést vonhatja le mint kevesedik benyomás, hogy az önellátástól stb-től igen távol áll az illető, és ha még az se megy, hoyg fog 3 gyerekről gondoskodni most hogy ez mennyire jogos vagy jogtalan az sztem lényegtelen.
-
concret_hp
addikt
válasz kételkedem #28441 üzenetére
fenttartjuk a nagy ország látszatát (máv is ezért lassú ugye )
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #28459 üzenetére
na elmennek ezek a...
"A polgári védelmi szolgálatba gyakorlatilag a lakosság minden tagja „belép", ha nincs mentessége. A jogszabály szerint – néhány további kivétellel – csak a 18 éven aluliak, a terhes nők, a legfeljebb 6 éves gyermekét egyedül nevelő, illetve három 14 éven aluli gyerekét egyedül nevelő szülők, a munkaképességüket 67 százalékban elvesztők, valamint az országgyűlési képviselők, az EP-képviselők, a település jegyzője, a bíró és az ügyész nem kötelezhető polgári védelemre."
aki "csak" 60%ban rokkant az menjen, de ők aztán semmit
-
concret_hp
addikt
miért sötétül meg a zöld tea ha benne hagyjuk a filtert?
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #28755 üzenetére
gondolom sok mindent elad/sok embernek ő rendel a saját számlájáról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest