- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hát, nálunk fix vevők vannak általában, és a raktárból kikerülő termékekhez mellékelünk minőségi bizonyítványt meg szállítólevelet. A pénzmozgások, szerződések nem hozzám tartoznak, de tudtommal havi elszámolást alkalmazunk. Van olyan termék, amit magánszemélynek is adunk, tudtommal neki nyilván számla (is) megy. Ezt az EV-Kft dolgot meg sajna nem tudom, hogy kell...kacifántos.
Iktatás emlékeim szerint nálunk is hasonlóan megy. A szállítóleveleket meg szoftverrel készítjük, és ott is X / 2008 formában megy ki, X nyilván az adott levélnek a száma. Minőségit úgyszint, bár az sima szövegszerkesztős téma
Az oldalszám és a dátum...ezt nem tudom. szóval mondjuk jön valami 2 oldalas izé, és az lesz 2/20080924? Annyiban igaza lehet az auditornak, hogy mi van, ha jön aznap még egy kétoldalas? És nem adott valamilyen támpontot, hogy hogyan kéne ezt átalakítani?Ja most nézem, hogy raktár...mindegy, az előzőt nem törlöm ki
Nos, a raktár megintcsak nem az én szakterületem, de azt is programmal kezeljük, ugyanazzal, amivel a szállítókat írjuk. Így ez tökéletesen követhető, hogy melyik nap miből mennyi van, mennyit vételeztünk be, adtunk ki...az adatbázist meg naponta mentjük. Tehát pontosan visszakereshető az aznapi raktárhelyzet.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest