Hirdetés
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz ngabor2 #1448 üzenetére
Még mindig többes látásod van? Vagy már megjavult?
ps: Valaki megitta a kávét, főzhetek újat...
Ha megtudom ki volt...rarri: Most már ne csigázz tovább, igen kíváncsivá tettél
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ngabor2
nagyúr
az első tünetek muszkarin-mérgezés esetén 20-30 perc után jelentkeznek (csillapíthatatlan hányás), és ez nem következett be. a szegfűgombát elég nagy biztonsággal fel lehet ismerni, és meg lehet különböztetni a parlagi tölcsérgombától (ritkán álló lemezek). a mezőn túl sokféle gomba nem terem, elég nehéz összetéveszteni. a csiperke házi termesztésű volt, tehát az biztos, hogy az. a vargánya meg piacról volt, ahol csak ellenőrzött cuccost lehet árulni, nomeg azt is nehezebb összetéveszteni mérgezővel, mint ehetővel.
rarri: nézz át a főzőcskés topikba még van belőle, ha gondolod, jöhetsz
kuka: szellemképes. de folyamatosan javul.
T-lapó: én magam is gondolkodtam, hogy beletegyem-e. eddig jó döntésnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
írnék én, de nem tudok fogalmazni sajnos... legalábbis azt hiszem.Eddíg egyszer írtam egy kábítószeres történetet, a kábítószeres szemszögéből nézve. De nem publikáltam sehol, és ez itt is kilógna nagyon a többi élet írások közül is.
most elugrom boltba, majd jövök ! Jó kávézást Robotka !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
RoyalFlush
őstag
Készül az ebéd
(#1455) FehérHolló: messze van még december 6-a de idővel meglásd, megtudod ..
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
FehérHolló
veterán
-
ngabor2
nagyúr
nem, ők értenek hozzá rendesen.
mitől bizarr a gombászás? ha ért hozzá az ember, akkor utána igen finomakat lehet csinálni. pl. kiskertben vargányát termeszteni esélytelen, közben nagyon finom, aromás gomba, kár lenne kihagyni.
persze amit nem ismer az ember, azzal nem kockáztat.
-
Neró
őstag
Szép estét az uraknak.Jelen.
| www.diablohungary.hu
-
FehérHolló
veterán
Eső! \o/
Skynet is real. It's called Google.
-
Neró
őstag
| www.diablohungary.hu
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #1465 üzenetére
Csak a 125-öt néztem, idegileg az is tönkretett egy kicsit
Ritkamadár: Szánsájn!
Piro:
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
poffsoft
veterán
válasz FehérHolló #1466 üzenetére
volt is, lesz is , ez itt a praxis.....
trallalélalélahopp!
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Kukucs...
Meleg van, fülledt, folytogató - mintha vihar készülődne odakint. Nemszeretem típusú idő, amolyan gatyarohasztó jellegű...
Nyugalom - a csendet csak néha zavarja meg egy-egy madárka rikkantásával esőt emlegetve ( ).
A képet színesíti még egy bömbölő piromán császár és jelen beböffentésével egy cinikus medve
Eh - lassú vagyok, mint egy reumás csiga ( hát nem érdekes utopia? )
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tiv61us
őstag
regi aranyigazsag, hogy minden gomba eheto, de van amelyik csak egyszer
telapo megigerem holnap irok valamt, de lehet hogy szar lesz
na mi van meg?
ja, hogy nem mindig tartom be az igereteimet, viszont ha megeskuszom ra ...
akkor megugyse"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Racecam
nagyúr
válasz FehérHolló #1455 üzenetére
Nem nagy gond, ha majd otthonról válaszolok, most nem tudok olyan hosszan, összeszedetten írni.
Tiv: Akkor ne igérj, ne esküdj. Írj.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
1010
őstag
az isten vereje meg ármszünet volt itt az előbb
-
poffsoft
veterán
hol van-e valahol-e egy pörgős-e topikunk-e ?
nem-e lehet-e hogy úúúúnatkozom-e e?nemsűrűmadár: száncsá' barbi?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #1476 üzenetére
Keress valami elfoglaltságot - mondjuk inkább dolgozz
Vagy inkább mégse - azzal nekem csak a gondom szokott lenni
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
poffsoft
veterán
na, csak nem???
na jó, hétvégén elpufogtattunk egy pár millió lityi nájtrodzsénit, de mosmá kussulunk ezerre'...winner_hun: na persze, aki olllyan királytable-t tud eszkábálni, mint te
/elárulom, Bubuka rátapintott: dodozóban lennék, oszt nemnaonvannincs mit csinálni;a balalsó madárfogás meg már nem jön be /[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz poffsoft #1480 üzenetére
Persze - ma is csak három autónyit nyeltetek le
Úgy egy órája gurult el a legutóbbi szállítmány
[ Szerkesztve ]
-
tiv61us
őstag
válasz Racecam #1473 üzenetére
a melohelyen valamelyik ejjel fejben leirtam egy nagyon jot de telleg jo volt
oszt elfelejtettem
de majd valami csak eszembe jut ha nagyon akaromma meg holnap offos vagyok, na ilen, hogy 2 nap egymasutan itthon legyek az regen volt
ugyhogy keddre sanszos a dologkikaptak a pingvinek
kettos emberelonyt se tuttak beutni es kaptak egy potyaolt
de jo meccs volt azert
sajnos ereztem hogy csak az egyik lesz meg a kettobol
nagyon jo a red wings[ Szerkesztve ]
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Thrawn
félisten
válasz FehérHolló #1479 üzenetére
szerk: reboot...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Bubu79
addikt
válasz Winner_hun #1492 üzenetére
Elavult típus, a kutya sem törődik a support-jával
-
poffsoft
veterán
válasz Winner_hun #1486 üzenetére
jessznaatayistenszűzmária.....
kér4ni? egyrészt rögtön átkeresztelnek (VASEMBER SZTAHANOV KOVÁCSJÁNOS), másrészt a kollégák is azonnal átkeresztelnek (VASEMBER LINCSELNI SZTAHANOV KOVÁCSJÁNOS )
Nem tudok farigcsálni, mert már a jobbik kezemet is visszavágtam termőre (3 szemre) eccer...Bubuka: exsküszöm, neménvótam!!!!
R2D2: A nagy ramost topikról mindjárt eszembe jutottál, némi upgrade miatt
Ritkamadár:Legalább ne ilyen feltűnően csinálnátok a hszvadászatot! Nyitottatok volna a logoszférában egy szatyor topikot kizárólag szakmait, persze
[ Szerkesztve ]
-
Olcsi
senior tag
válasz FehérHolló #1495 üzenetére
Juhuhúúúj...ez gyilkos! "Hej!"
[link]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest