Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #1950 üzenetére
Ő mondta ezt, komolyan.
-
Bubu79
addikt
"So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters
Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters"Metallica - Nothing Else Matters
Imádom ezt a zenét - a dallamát, a mondanivalóját, mindazt amit magában hordoz.
Az igazságokat, amiket elmond, a bölcsességet, melyet számomra sugall..."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
RoyalFlush
őstag
válasz FehérHolló #1947 üzenetére
Nehéz lett volna megtalálni az érdemi válaszokat a topicban .. Ehh.
No, de mindent félretéve ... miért nincs előttem a söröm?“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
FehérHolló
veterán
válasz philoxenia #1951 üzenetére
Azért vicc, hogy az adófizetők pénzén közgaszdászokat/logisztikásokat tehenet fejni tanítanak. Ki engedte át az akkreditáción ezt a képzést? (mármint hogy lehessen államilag finanszírozni)
Bubu: Nem rossz, én is szeretem.
bandus: Már mondta neki más is olyan 2 napja.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Bubu79
addikt
Thx - jogos, javítva - Netorian copy-paste... Én meg nem ellenőriztem...
FehérHolló: Bakker arról lemaradtam, ki volt az
Lumpy: Pedig esküszöm szoktam olvasni amit írsz
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ngabor2
nagyúr
mán szótam nekilye... nem érdekelte.
bubu: az ellen nem véééd...
más: megnéztem a htf legutóbbi részeit... nem tetszik
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Vót valami?
Bubu: Nagyon ott van az a szám !
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
Áááá, dehogy - megsenem szólaltunk
Azt már tudjuk, hogy a zenei ízlésünk meglehetősen sok átfedést tartalmaz
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ngabor2
nagyúr
-
rarri
senior tag
válasz FehérHolló #1962 üzenetére
Most olvastam vissza....azt hittem hogy Yodának nincs neme, se nem lány, se nem fiú..Most kell megtudnom, hogy tévedtem ????
Gábor: A máj sokmindent kibír. Én már csak Tudom....
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #1965 üzenetére
Pitbull, pitbull
philoxenia: Olvasd tovább a Star Wars sorozatot - Leia hercegnőbből is Jedi lesz, éljen az emancipáció
Rarri: A Rózsaszín Pitbull nevezetű formáció egyik számának címe és főhőse - linkelném, de erősen kétséges, hogy szabad-e, a nyelvezete miatt
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
-
rarri
senior tag
-
Bubu79
addikt
Olvass privátot, hátha segít
Csak nem a zetorba szorulás veszélyeiről beszélsz Kékszarvas?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz FehérHolló #1974 üzenetére
Szép - és tanulságos
-
rarri
senior tag
válasz FehérHolló #1974 üzenetére
A tiszta hangzás tetszett ebben a számban. Nem tudom miről szólt, de szép volt.
Én olyan számokat szoktam hallgatni, amibe " bele kell dögleni" ahogy mondani szoktam. A szenvedélybe, ami árad egy számból, legyen az rockzene, popzene, vagy akár komolyzene.Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Tim82
félisten
Jó estét.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
válasz FehérHolló #1977 üzenetére
Látom, böngészgetem őket éppen - miért nem tudtam én eddig róluk
Tetszős, amit művelnek
Jó estét Tim
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
Bubu79
addikt
Maga a dal arról elmélkedett, hogy vajon ki lehet boldogabb, akinek megvan mindene, anyagilag, az ezzel járó millió gonddal, vagy az, akinek nincsen semmije, mégis vidáman tölti napjait
Erősen leegyszerűsítve - mármint az okfejtésem, nem a dal
Holló: Majd átböngészgetem
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Sziasztok.
Hazaértem.
-
FehérHolló
veterán
Szia Tim, nike és Race!
Skynet is real. It's called Google.
-
Bubu79
addikt
Felügyeli a manókat az északi sarkon a játékgyárban
Csak míg az egyik műszak képes önállóan lehúzni 12 órát, addig a másikra figyelni kell, nehogy rossz ajándékot kapj MikuláskorRészvétem Race
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz FehérHolló #1977 üzenetére
Na, ezekben már több a szenvedély. De inkább szépek, és szivesen hallgatom, de ha szét akarom tépni a világot / a valóság világát / , akkor másmilyen zenét hallgatok...
Bubu: köszi.
Tim: szia !
[ Szerkesztve ]
-
werttzui
addikt
ON mindenkinek vagy valami hasonló
PENTAX
-
Bubu79
addikt
Szemtelen vagy édes fiam - nem félsz attól, hogy nem kapsz Tőle még lónak a szerszámát sem?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest