Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  ON TOPIC [Második menet!] - Archivum II (téma lezárva)

Hozzászólások

(#46691) zolynet válasza Bubu79 (#46690) üzenetére


zolynet
addikt

szevaszjóreggelt
akkor had szóljon
Csütörtökön nekiálltam 1órás otthoni webes személyiségzavarosvagye meg baltásgyilkos tesztnek, 30p után sql hibával elhaslat, mondom rohagggyatokel én még1x tuti nem megyek rá. Mondták is h látták h csak félig jutottam és h miért nem jelentkeztem be újra. Meee dógom vót ember....nem fogok 9ó meló után 2x1órát ezzel szarakodni.
Aztán tegnap mentem 2. körre interjúra, pesze a kiscsaj aki jelezte h mikorra és hova menjek elfelejtette közölni hogy 1,5órás lesz, én meg úgy gondoltam h 1ó parkoóórás bedobásos játék csak elég lesz. Na ez ki is derült rögötön fent, így felajánlották h a mélygarázsba álljak be, ok, még egy kör futás. Na akkor elkezdődött a teszt 1fele ami logikai, iq-s feladatból állt. Egésznap nemettem, hét tulnyomó részeében 4:45kor keltem, úgy leblokkoltam hogy namég. Most fordult velem először ilyen, ezt a részét sosem értettem. Na itt mondom már a szakmai teszre se kell mennem.
Erre aszongya semmi baj van ilyen szövegértési is, akkor azt.....mondtam is érzem h ez sokkal jobban fog menni. (főleg ha berendelsz két pizzát) Persze a tesztek időre mentek.
Az ment úgyahogy, de inkább szar lett az is. Aztán jött a szakmai teszt ott meg brillíroztam, remélem az nyom többet a latba. Kölcsönös szimpátiát érzek, reménykedni reménykedem, de nem élem bele magam, majd jöv hét csüt-ön jön a válasz. Hát ennyi.
Sztem kicsit túlspilázzák ezt a dolgot, ennyire nem kellene rámenni hogy mindenki sorozatgyilkos és tuti defektes, mert nekem kicsit ez jött le.

megyek lefőzök egy erős kv-t

[ Szerkesztve ]

Life is too short to stay stock!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  ON TOPIC [Második menet!] - Archivum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.