Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
es erre a fel csaladja Magynek hivja
ha az annya merges volt ra csak annyit mondott
MARY T!!!
de amugy O meg Theresanak hivta
en Marynek, vagy Woodstocknak"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Killing
addikt
válasz tiv61us #40502 üzenetére
Itthon csak azt nézik hogy nekik hogyan lehetne több pénzük. Mert amit ki lehet húzni a nép zsebéből, nehogy benne hagyjuk már.
Itthon csak pár ismerősöm van középső névvel, dehát, istenem, maximum csak többet kell írjanak ha arra kerül sor.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
bnss
veterán
Szép estét kívánok a jelenlévőknek!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
NoLF
veterán
shitty shitty fuck fuck...
"In cooperation with information security management, the information owners assist in the evaluation of the information and information systems to determine the appropriate controls required to protect the information assets on the basis of their criticality to the business and value to the company and its business partners."
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
Pár vesszőt azért elszórhatott volna még bele - talán egy két pont sem ártott volna
Killing: Nem, szerintem egy szót sem értett belőle - tök analfabéla az angolhoz Segíthetnél Neki
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
pohár
félisten
Be lehet kapni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
Mi a probléma, meglelted a fordítás szépségét?
Bubu: Ha az eredeti szerzője nem tette, a fordító megteheti minden gond nélkül, sőt. A vesszőket különben nem nagyon szeretik az angolok, elég ritkán használják, ellentétben a magyar nyelvvel, ahol elég fontos szerephez jut ugye.
pohár: Én be is kapnám, de szerintem nem ugyanarról beszélünk.
-
Killing
addikt
válasz Bubu79 #40516 üzenetére
Ja, ugyan úgy mint fokukac.
pohár: Titeket midig összetévesztelek. pedig fokukac már kérhetne egyéni avatart.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #40518 üzenetére
Furcsa népek ezek, tesco gazdsaságos még a nyelvük is - a szavak jó részének van hetvenhét különböző jelentése és nem átallanak ilyenekből mondatokat összetákolni...
De még mindig inkább ez, mint a francia, vagy a latin nyelvek...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
válasz Bubu79 #40516 üzenetére
System owners participating in the application design and development process are responsible for ensuring security policies and architecture are effectively and efficiently configured and implemented within the application solution and that the policies and related security processes are properly utilized and administered.
itt egy vesszőmentes szépség
-
Bubu79
addikt
És még izgalmas is - nem irigyellek, ha végig ilyen az anyag, amit épp emésztesz
-
Bubu79
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz Killing #40534 üzenetére
A szurkolást hagyd rám!
NoLF: ha elkészülsz időben, akkor extra jutalomként leguríthatsz egy Delirium tremenst és egy Kwakot!
Látod Killing, motiváció kell az embereknek, nem szurok!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #40536 üzenetére
Ezek milyen ízű sörök? Főleg az első érdekelne
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #40536 üzenetére
Ne is mondd, katasztrófa, hogy nincs Pécsett egy üzlet, ahol kapni lehetni ilyen sört.
pohár: mint egy pohár SÖR.
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
A sörszakértő közöttünk még mindig NoLF, így továbbítom neki a kérdést:
NoLF, "Ezek milyen ízű sörök? Főleg az első érdekelne"?A Deliriumnak csak a borítása ilyen rendhagyó, az üvegben háromféle élesztővel készült belga sör lakik.
Bon3ss: szerintem Bp-n kívül az ország többi részén nehezen lehet beszerezni. Innen meg lehet rendelni, de nem valami gazdaságos megoldás
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
"Az egyik leginkább ismert belga sörrõl nem kevesebbet mond a fõzde, minthogy a világ legjobb sörének választották...Ha nem is minden sörök legjobbika a fõzet, igencsak rendben van a rózsaszín elefánttal fémjelzett sör. Szemet gyönyörködtetõ arany színnel kerül a tulipán pohárba, hogy rajta egy erõs, tömör és szivacsos állagú, hófehér habkorona fejlõdjön. Amolyan klasszikus belga ale illatfelhõ tudatja velünk, elvárásaink magas szintre tehetjük. Korianderes, édeskés és malátás-alkoholos aromája rögtön arra késztet mindenkit, hogy megkóstoljuk a nedüt. És a magasra tett lécet rezgés nélkül viszi a sör, finom és kiegyensúlyozott harmóniájával, a már várt édeskés-malátás, mellette korianderes zamatával elvarázsol minket a sör. Ezután már csak a Nocturnumot kell megkóstolni..."
A kwakról nem találtam, de azért az is 8 %-os, viszont tiszta és nagyon könnyen fogyasztható, a delirium tremens nekem kicsit túl szénsavas, de az ízében sokkal frissebb, gyümölcsösebb mint a komoly kwak.
imádom őket, de most csak egy soproni fekete démon próbál vigasztalni... főleg, hogy pár fórumtárs pont deliriumot kortyolgat nélkülem a snaps galériában... :|
-
Sipi16
őstag
Estét mindenkinek!
Jó rég jártam erre. Ez van ha valaki komolyan veszi az iskolát...
2lkedem: Jóféle...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
kételkedem
addikt
válasz Sipi16 #40542 üzenetére
Nálatok már tanév van?
Tegnap előtt írtam, hogy megkóstolom a búzasört. A választás az Edelweiss sörre esett. Meglepett, hogy alig emlékeztet sörre az íze, viszont finom.
Ha már sör, nemsokára kezdődik az Oktoberfest 2009
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
Szép estét mindenkinek!
Nos gyök kettővel, de megjöttem.
Inyó nincs a térdbe, mert nem degeneratív (reumatikus) elváltozás, hanem traumás (baleseti eredetű). A térdkalács nem az igazi, amit a röntgen mutat, igaz, tényleg sérült, meg nincs is a helyén. Marad a gyulladáscsökkentő, meg eltűnt a problémát segítő vérnyomáscsökkentő komponens (vízhajtó). Plusz kompressziós pólya és fájdalomcsillapító, ha kell. Hát ez van.NoLF: Kitartás, én már belegolyóztam volna a fordításba.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
venember83
nagyúr
válasz Pisztillus #40544 üzenetére
Nem hangzik jól, iszol, izé, sportolsz te rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz kételkedem #40543 üzenetére
Már egy hete.
Na zúzok aludni. Godnatt allihopa!
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #40545 üzenetére
Hát most éppen nem. Meg sajna amúgy sem, de ha meggyógyul, ezen változtatni fogunk. Jó sok hely van ebben a városban, amelyet még nem fényképeztem le, a város körüliekről nem is beszélve.
Inni meg iszom, a napi 2 liter folyadék megvan.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
pohár
félisten
Hm, majd megkóstolom egyszer
Debrecenben vajon lehet-e kapni valamerre...Japp, 1200ft?????
Inkább akkor gyűjtök még rá[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #40540 üzenetére
Igen, azt a webshopot ismerem, csak az általad említett gazdaságossági ok miatt nem rendeltem még.
Szia Pisztillus! Jobbulást mihamarabb!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest