Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Egyelőre okésnak tűnik, kicsit szokni kell, meg másfélszer akkora mint a régi, meg programozni is kell majd a sok gombokat, de majd kialakul. És nem vakít, nem világít, sötétség lakik az alján, viszont olyan fura gumiszerű tapintású műanyaga van, remélem ez csak nagy sokára kopik le majd róla. Duplakatt gomb nagyon jó, oldalsókat még nem nagyon használtam. Tekerőnek beállított gyors oldaltekerés jobb, mint tekerni a tekerőt. Ha a piros duplakatt gomb ne lötyögne a helyén, azt mondanám teljesen egyben van.
És irgalmatlan újműanyag szaga van. Kimentem, majd bejöttem a szobába, és vágni lehet a szagot. Nagyon nagyon szagos. -
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Én pedig jelenleg egy kb. egy hónapos Razer Lachesis Phanom White egérrel barátkozom, de még mindig jobban kézre áll az MS INTELLI 1.1-es
.