- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
válasz
philoxenia #11614 üzenetére
16-17 évesen kezdtem, fősulit és szakközepet dolgoztam. bár az alap az valóban nem ez.
rarri: végre nem csak nekem esik le az állam mikor látom h mennyit kéne visszaolvasnom, már kezdtem azt hinni h ez csak velem esik meg.
-
hejesírásó
senior tag
meg én tökre megértem h nem volt mit tenni, és hiába takarították.
de akkor nem kellett volna buszokat küldeni? vagy mondjuk az Ic-ket megállítani ha már azok átjutottak legalább a pályaudvaron?
Bubu: ez pont ide passzol
-
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Racecam #11580 üzenetére
tudom nincs sok hozzáértésem, nem vagyok vasutas, de ha meg tudom h a pályaudvar váltó érzékenyek, és lehet számítani hóátfúvásra akkor felhúzok két oldalt szépen magas falakat, az majd fogja a szelet+zajt, vagy fogom és a kritikus szakaszokat körbeburkolom, azt mehet a búj búj zöld ág. a vonat átmegy kint marad a hó (farkas). ennyi.
másik, ha látták h az átfúvások miatt leves van akkor hol voltak a vonatpótló buszok?
ja és a keméy az volt h kicsöngött, nem volt foglalt DE nem vették fel a déliben a forgalmi irodában, és a P.szabolcsi forgalmisokhoz 0 információ jutott el bármivel kapcsolatban, onnan tudtam meg mi történt h megnéztem a hírekben!
sztem lefekszek pihenni mielőtt még bannoltatom magam
bubu: rengetek olyan nyugdíjas ismerős van pl mamám utcájában h végig feketézte, meg fele kézbe fele bejelentve az életét és most sír a szája, nem fogom őket sajnálni. Aki rendesen dolgozott és előre tervezett annak nincs gondja.70-100 nyugdíjuk van-családban van ilyen.
mind1, most nem tudok tisztán higgadtan gondolkodni. -
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #11577 üzenetére
Pusztaszabolcs váróterem- Pusztaszabolcs váróterem 0 km 4 óra alatt
ha már távolság/idővel játszunk -
hejesírásó
senior tag
válasz
philoxenia #11573 üzenetére
azért nem mentem mert hitegettek h lesz vonat, kis kerülővel de ELJUTHATTAM volna célomig volánnal is. csak amikor szóltak h leves van mára akkor már elment az utolsó busz.
nem érdekel h ki takarítja, teszi közlekedésre alkalmassá a síneket, váltókat, utakat, csak az eredmény érdekel.
utak tiszták voltak, holott ott egész szakaszokkal kell foglalkozni, nagy felület.
itt meg csak fixen helyhez kötött objektumokkal kellett volna törődni.a nyuggerek támoagátást meg kapásból elvenném 90% ről ugyan annyira mint amennyi a diákoknak. de ez más tészta.
a nyári gumisok, meg hát jah. lehet a buszom is késett volna, de busz legalább volt.
és ez nem az első ilyen, hogy busz van (bár késve) vonat meg vagy annyit késik h a hajad téped vagy nincs is. -
hejesírásó
senior tag
Nagykert ha tudod akkor ott próbálkozzál.
amúgy meg fogyasztóvédelmis topicban sztem tudják az okosságot erre.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #11562 üzenetére
de ehhez miért kell PLUSZBA!!!??? berendelni embert?
a csapból is az jött hét közben h hétvégére HIDEG, meg HÓ lesz. nem akkor kell embert berendelni (mivel nem jó a vízfej vs fizikai melós arány az állami cégeknél) amikor már tök mind1 mit csinálsz hanem preventíve.
legalábbis egy szabad piacon működő jövőjéért aggódó és küzdő cég ezt tenné.örök gazdász mondás:
A penny spent today saves you a nickle tomorrow!szval az nem megy h utólag behívom a +létszámot. az már késő.
tudom a hivatalos nyelv, de magyarban nem tudok olyat ami passzolna.
ABE ott a pont!
1001 műszaki megoldást tudna egy magyar kitalálni a problémára, ott van az a törzsből kiszerelt majd kocsira rakott sugárhajtóműves melegítős dolog, azt kicsiben, egy mozdonyra x perc alatt működőképessé lehetne tenni egy mechanikus váltót. vagy akármi. ha a svédek tudnak fűteni utakat, EGÉSZ utakat! akkor mi ne hogy már ne tudjunk fűteni néhány xaros váltót, ami néhány fémdarab, azt szevasz.
-
hejesírásó
senior tag
fázom.
dupla zokni duplanadrág, pulcsi dupla poló, és maxon a fűtés a lakásban, de úgy át vagyok fagyva h tök hideg a kezem és talpam.
-
hejesírásó
senior tag
Szebusztok!
tegnap is és ma is átfagytam. 4 óra vonatkésés után mondták meg h nem lesz vonat, ott aludtam ahol voltam.
mi olyan meglepő abban h decemberben hideg van? meg hó is van (itt jegyzem meg h 10-20 centi hó az nem hó)?
ez miért meglepő?
nyílván nem meglepő->ebből meg az következik, h akkor mi a kutya füléért nem lehet felkészülni rá műszakilag? mamám 40 évig volt vasutas, azt mondta panaszkodásomra h az a váltófajta amit idehaza használnak bizony hidegben nehezen kezelhető ha befagy.én ezt megértem, de akkor
A, PB-palackkal vagy eleve fűthetős szervízaknával stb-vel miért nem lehet melegen tartani a váltókat?B, miért nem vesznek olyat ami nem fagy be, feltéve h olyan van, nem biztos h van, csak kérdezem. DE ha nincs és én kérdeztem butaságot a B- ben akkor lásd A!
Miért? Miért jó az h a vasút egyre szarabb és kehesebb?
Vagy fogják a MÁV-nak adott pénzt és adják oda a volántársaságoknak, és akkor legyen egy über faszányos volán rendszerünk vagy adják el kilóra a mávot, azt majd ha nem lesznek közalkalmazottak és szépen érvényesek lesznek rájuk is (az ami minden normális nem közalkalmazottra már rég érvényes) a való világ szabályai->
nem tetszik a fizetés? huzz el a rákba!
nem tetszenek a munkakörülmények? huzz el a rákba!
nem csinálod a munkádat rendesen? huzz el a rákba!
nem vagy te és céged kielégíteni a "vevőid" (értsd.:utas) igényeit? húzz el a rákba!akkor majd jól megnézhetik magukat.
MERT szabad piaci versenyben a kínai riksás Zrt. is leverné a MÁV-ot.
boldog karácsonyt.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
zoltanz #10669 üzenetére
nem látom a problémát.
ha nem vagy az + nem látni rajtad mert nem vagy az + mindenki tudja h csak spórolásdiból írod be. akkor nem értem a problémát.
adva vannak szervezetek akik támogatnának romákat a felsőoktatásban->akik nincsenek, így ezek a szervezetek ezen támogatása nincs elhasználva. ha beírod mindenki jól jár.
és senkinek sem fog fájni, mert nem vesze d el romák elől a támogatásokat, mert nincsenek a felsőoktatásban.x év alatt soha egyet nem láttam. holott tavaly láttam egy fehér hollót a déli pályaudvarnál, szval jahm ritka mint roma a felsőoktatásban - ez helyesebb mint a hollós.
ha aláírnám nem érezném h kevesebb vagyok, vagy puhább a gerincem.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #10610 üzenetére
látom a tegnapi költői havazásos hsz-ek nyoma még benned él
jó hasonélat volt.
Tegnap vettem vmi osztrák világos sörikét díszdobozban 5 db 0,33 üveg meg egy pohár. tök jó árban is volt, mondom zsír. még olcsóbb is így mint ha üvegenkénti árat beszorzom 5-tel!!!
pohár is frankó. megyek haza, frigó-frigó-kibont-betölt.....fakk.
a pohár csak kb 0,22es vagy 0,25 ös. nem megy bele a 0,33-as. márpedig folyadékokat nem nagyon lehet tuszkolni.
ezt hogy nézhették be? vagy divat kétszer tölteni egy üvegből az osztrákoknál? -
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #10471 üzenetére
akkor nem máshol lesz...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #10467 üzenetére
ja azért kérdeztem. látom vki figyel. kaps piros pontot a füzetkémbe!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bolondember #10463 üzenetére
kac kac.
2 pt a 10 ből sry.
hát persze h akkor teszik élhetővé a környéket mikor már nem lakom ott.
egyébként meg a repülősök körében híres az épület. itt lakott egy hazai legenda.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #10438 üzenetére
Miért ülnék le mikor kimehetnék szarvasra mint 3 éve.
hóban szarvasra puszta kézzel menni a legjobb dolog a világon.persze 0% hogy elkapod, de......
-
hejesírásó
senior tag
az irodámból egész szépen rálátni a gyárra és a környező épületek tetejére.
fenn a magasban ahol most a hideg miatt még madarak sem járnak fehér havat hozó szürke felhők kedveskednek nekem ajándékukkal.
Messziről hozták, nagy utat tettek meg csak h engem boldoggá tegyenek. Köszönöm!Szélcsend, havazik. a Tetők a fák, az utak fehérek. A természet rendjébe és szerelmembe a sószórók még nem piszkítottak bele, nem csúfították el az összefüggő fehérséget.
Reggel bicikli helyett direkt gyalog jöttem be dolgozni. Élveztem a hajnali ropogást. Minden lépésre odafigyeltem. Minden ropogást megéltem. Néha mosolyogva vissza-vissza néztem a nyomaimra, csak h biztosan tudjam, igen ez most nem műhó, nem álom, nem fehérre mázolt száraz ropin járok: ez az igazi, ez most valóban hó!
Nem Januárban, nem Március 15.-én. Decemberben ahogy annak lennie kell.
Ilyen lehet ha az istenek Lidlis sampont használnak majd rá egy hétre elmennek egy fejrázós metál koncertre.
A fehér tetőkbe belelóg itt - ott egy stukkó. Koronát, díszt ad annak ami szebb már nem lehet.
Hó!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #10424 üzenetére
hó-import tündérek csinálták én tudom!
itt (Petsch) most is potyog a szilárd nedves.mármint annak lesz eredménye h szorgos vagyok? remélem.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
dragonfx #10411 üzenetére
25-26 ünnepnap, fizetett szabiként van kb fizetve, szval ha van vmi pótlékod akkor azt sztem nem kapsz csak alapbért kapsz.
24. dolgozod le most szombaton, és 31 munkanap, de erre nem vennék ciklon B-t.
meddig lehet dolgozni papíron? ezt nem értem.
jól értem h akkor veheted ki a többi szabadnapodat ha lemondasz a túlóráid kifizetéséről?
ezt most vagy félreértettem vagy most azonnal csapkodj fejeket a falhoz mert ilyen nincs.
még a leggenyóbb ázsiai anyaválalatos férgekből sem nézem ki ezt a mentalitást.azon nyomban beintenék és munkaügyi perrel fenyegetőznék.
paulaner fehér -óóóó de finom is vagy. egyszer ha karácsonyra kapnék a tündérkémtől egy paulaneres poharat vagy egy hoogardenes poharat ott helyben megkérném a kezét.
ilyet nem illik lopni.borsodisat vagy AÁ-kat simán, de paulanert nem kéne...
NoLF mennyi volt egy korsó? csapolt volt?
amúgy meg szép jó reggelt 5:30 kor keltem és már dolgozom.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #10386 üzenetére
rum+kúla
-
hejesírásó
senior tag
válasz
kételkedem #10382 üzenetére
ha Gupi találkozik másik Gupikkal, izgatottan fog viselkedni majd fokozatosan megtanulja, hogyan viselkedjen a többiekkel, azért ez is durvás
-
hejesírásó
senior tag
grat a sok évhez és hsz-hez
-
hejesírásó
senior tag
sajna messze van
de kellemes hátfájás csillapítást!
-
hejesírásó
senior tag
de akár 8 fül is lehet, hisz én is tudom mozgatni a fülem.
megnéztem, az a legkeményebb amikor felkapja a lábaiközé rakja és szalad mint a nyúú
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #10278 üzenetére
szlovéneket be tudod sorolni a balkánra - az meg nem CE
szlovákiát meg most nem szeressük szval csináljunk úgy mint ha nem is lenne - tehát az sem CEde az is lehet h a PM szerint mi nem tartozunk CE hoz - ha átrak minket EE-ba akkor megintcsak mondhatjuk h nekünk lesz elsőként jorónk.
meg lehet ezt magyarázni kéremszépen.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #10266 üzenetére
rendelj pizzát.
-
hejesírásó
senior tag
Annyira rossz volt az ebéd hogy le kell írnom.
Adva van a levesz.
Ami ránézésre barnás, tejfölnek látszó fehér uszadékokkal tarkítva, a babérlevél meg mint jéghegy játszik a lében – éppen kint van a teteje, nagy része a lében.
Pirosas vastag zsír úszik a tetején. De inkább hasonlít a mosogatás után megmaradt cuccra ha vmi pirosat mosogatsz pl.: milánóit.Megkeverve darabkák vannak benne. Igen darabkák, mert se nem tészta se nem répa, se nem zeller se nem semmi. Ránézésre fogalmam nem volt h ez mi lehet benne. Illata alapján vmi levesz, de semmi többet nem árult el az illata.
Aztán az íze már azt mondta ez vmi krumpli féleségesdi. Majd az ismeretlen darabkára ráharapva tudtam meg hogy az biza krumpli.
Levest a tálcán hátra rak, inkább jöjjön a második, ami amennyire nem néz ki jól annyira nincs ize.
Egy barnás sárgás mártásban zalafelvágott!!!!, húsmarcangok, szalonnának látszó vmi, meg uborka, és ehhez sótlan és ízetlen tarhonya.
A szaft olyan mint a levegő – íztelen szagtalan. A tarhonya összetapadva és sótlan mint állat. A húsmarcangok úgy néznek ki mint amit most tépett szét morzsi, és hogy mi a jó anyukáját csinál ebédben zalafelvágott felcsíkozva azt még most sem tudom.Mi akart ez lenni? Mi jó csigaház volt ez? Az íze olyan volt a böfimnek ezután, ja bocs NEM böfiztem mert inkább otthagytam!
Ennyi.
jó 8vágyat!
tope: óóó mákostészta. mit nem adnék most érte....óóóóhhhh - nagy éhes kikutya szemek, és remegő hang--mákostészta....az vmi gasztronómiai csoda az én ebédem után.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Pisztillus #10042 üzenetére
na mi hol ki mi miért, mi?
jaaaaa. Boldog szüliii naaaapppoooot, boldog születésed naaapjááát. sok bódottág érjen vénember!
-
hejesírásó
senior tag
de rég jártam erre.
UFFF! - mondta manitou.
mi a téma, tömör összefoglaló? fáradt vagyok visszaolvasni.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #9396 üzenetére
itt tudsz úszni ha esik, ott csak síelni lehet a "vízen"
. úszni jobb. -
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #9377 üzenetére
egy osztrák környezetmérnök barátosnénim majdnem hasonlót lámázott.
laborban fogta azt szájjal szívós pipettával vételezett vmi durvás savból--túlszívta.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
ha ez nem fér bele bocs.
-
hejesírásó
senior tag
dejó, reggelre lesz vagy 300 hsz elmaradásom, olvashatok megint egész ebédszünetben
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #9046 üzenetére
ez most ott volt nagyon.
bolondember: kensington lock-ot a macskákra! még a végén elcseszik a gépedet és nem lesz érvényes a garid.
-
hejesírásó
senior tag
na ledőlök, mert a emburge megnyomta a pocakom.
pápá.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz
zoltanz #8948 üzenetére
drágaszágom, majd most kap friss vopogós oldalra hajtható v.támaszt
csak az a baj h korábban unikum volt, és keveseknek tetszett->nem volt tömegfegyver, de most az MW2 miatt minden kis tizenéves taknyos ilyet akar
-
hejesírásó
senior tag
zoltanz: ??
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #8918 üzenetére
te képes vagy a közösségben közlekedni egy járművön?
zoltanz: mi a kedvenced? steyr aug? g36széria? g3, mp5, m4 széria, ak 47-74-amd-krinkow-beta-svd, 553 comm., sig 552, scar-l, masada, stb?
-
hejesírásó
senior tag
szkúzi, hozzá vagyok szokva h otthon van mozilla helyesjrásell. itt meg nincs.
nem erősségem a magyar.kételkedem: én azt nem szeretem, mikor vki sietősebben fog rá a kezmre mint ahogy én ráfognék, és emiatt az idiótája az ujjaimat töri össze csak azért mert siet vhová. és biztos vagyok benne h ő meg azt hiszi h meleg kis kocsog vagyok vagy ilyesmi.
csak azért mert nem kapkodom el a kézfogást.
a héten megfordult bennem, h tökre diszkriminatjv h ha munkában vagy a pasiknak köszönsz és kézfogás, de a nőknek csak köszönsz. ez nem jó így->de munkában meg nem pusziszkodsz. pedig vmi testi interakció jó lenne->így lenne igazságos nemNolf: a nick direkt ez, hogy aki tud a sorok között lvasni levágja, h nekem nem anyanyelvem. egyébként vagy 3-4-5 féle képpen lehet értelmezni
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #8871 üzenetére
vsz-leg létezik. lehet h bizonytalan a jövő és a mult, de léteznek. márpedig ezek létezéséből lehet azért elég biztosan következtetni arra h létezhet vmi féle jelen.
nekem ennyi elég hogy higyjek a létezésében.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #8862 üzenetére
természetesen nem. ez a jelen különlegessége.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
venember83 #8858 üzenetére
a múlt nem biztos, a jövő bizonytalan, csak a jene a biztos. de amint biztos máris nem biztossá válik, de abban a végtelenül kicsi időinterval-ban jelen igenis van.
-
hejesírásó
senior tag
Zlaty- akkor nem értetted a célozgatásomat. a kinti ZB gyár alapításakor végzett n.számlálási adatok alapján a KINTI ZB-ot is fácánozni kéne.
És te elhiszed, hogy a jöttünk szerzetesek készítik a sört most is ugyan úgy mint régen?
ha voltál kolostorukban és láttad két szemeddel, akkor nem mondtam semmit.
egyébként a BK-ben van egy 3 karakteres rövidítés (de lehet 4) amit ha mondasz akkor FRISS hambit kapsz, minden értelemben. szval nem azt ami már vár 1-2 perce a csúszdán, hanem TOTÁL frisset. várni kell rá kicsit, de megéri. próbáljátok ki, nagyon érezni, h nem vártál rá. ezt is csak a volt albitársamtól tudom. hogy mit kell mondani arra már nem emlékszem, de ha megkérdezitek a managert (pultos nem biztos h vágni fogja) akkor megmondja.
-
hejesírásó
senior tag
az újságban csak a kázmér és hubát hiszem el.
rádióban csak netes rádiót tolok, ott nincs hírek
tv ben szinte csak mesét, sportot, dokut nézek, na jó meg sci fi sorozatokat.
de akkor ennyi erővel a trapista sörök sem trapisták mert már rég nem arról szól mint amikor kitalálták a szerzetesek.
a zlaty bazantot meg nevezzük már a nevén. egyszer megnéztem egy népszámlálási adatot a ZBazant-ot gyártó városra abban az érában amikor a gyárat felhúzták....az alapján ZB-nak nevezni egy vicc.->A. fácán a helyes.
és nem nincs á.sávos matrica a notimon és nincs árpád pöttyös gumilabdám. -
hejesírásó
senior tag
te egy minőséget szerető ember vagy? dá.
akkor tessék elolvasni mi van a félix pur-ra ráírva. vmi ilyesmi h 100g-ketchuphöz 130 vagy 160g paradicsomot használnak. a heinz is majdnem ilyen jó. a BK-ben minőségi ketchuőpot használnak, és a hús is 100 boci, mi a probléma?
az unilever meg globusz 60-80g-ot használ fel 100g ketchuphöz.
ezt a különbséget mind ránézésre mind ízre érezni lehet.
csináltál már otthon hambit? házilag? a BK nem áll tőle olyan nagyon messze.
bocs csak mint tapasztalt és tudatos hambifogyasztó eszen azért most fennakadtam
-
hejesírásó
senior tag
ha házilag csinálsz rendes (nem fagyasztott) marhahusiból hambit, felix pur minőségü ketchuppal és minőségi lapkasajttal stb, akkor kb ugyan ennyire jön ki.
tudom mert kb kéthavonta csinálok 4-5 hambit.nem látom okát h a BK-miért szemét. a husijuk 100 marhahusi, a puffancs ugyan az mint a bolti, csak kicsit több menne a tartósjtószer. a pari, a sali, a hagyma ugyan az mint amit boltban is kapsz. hol a probléma? otthon is megiszod hozzá a nem túl egészséges kúlát.
egy volt albitársam másdik ember egy Bp-i BK-ben és sokat mesélt.
ne keverd össze a BK-et a Mc'd -vel. ott a hagyma porból van pl!!! a hagyma...sose gondoltam volna, hisz ropog ha ráharapsz. és még sorolhatnám. na az szemét.
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
NFL-t nézi vki?
Ez a Flaco mekkora láma lett. tavaly voltak jó napjai, de olyan hibákat csinált most.....
cseszheti h a védelem jó, ha nem passzol normálisan.
érintenek vkit a bezárt máv vonalak?
-
hejesírásó
senior tag
Reggelt pittypangok!
-
hejesírásó
senior tag
mi van a forummal!
nem bjrtam! másfél óra volt!
értelmetlen volt levegőt vennem ezen idő alatt!
-
hejesírásó
senior tag
Szebusztok!
jó 8vágyat!
Aktív témák
Hirdetés
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest