Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Akartam mosni megkérdeztem egy imserős hogy kell a vízet bele töltetni a mosógépbe.Elég furcsán nézett rám,mondta nem kell bele rakni vízet.Így jobbnak láttam ha leteszek a mosásról
-
nagyúr
válasz lorcsi #25783 üzenetére
á, ezt már eljátszottuk, többet nem..! Ahhoz túl kicsik a mellei... ........ ......... ....... ......... ............ ......... ........ ...... ...... .... ........ Megjegyzem, csalódottan mentem haza, mert semmi eksön nem volt, se tbs-foolish lamour, se bolond-sziszatánc az asztalon, semmi ...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bnss
veterán
Sziasztok! Gyümölcs napot tartok, kíváncsi vagyok, meddig bírom ki...
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
kételkedem
addikt
A gyümölcs nap az nagyon jót tesz! A barack, a körte, a meggy, és a szilva mind nagyon egészséges gyümölcsök! Télen a jobb eltarthatóság érdekében érdemes üvegben tartani és pici alkohollal elzárni a levegő elől, nehogy az értékes beltartalmi anyagaik oxidálódjanak.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz BlacKSouL #25812 üzenetére
Érti ő, csak nem szereti. Vagy ki tudja...
ToBeY: Megosztom a titkot: a víz egy csövön keresztül vándorol a mosógépbe, ezt a csövet egy megfelelő csapra kell kötni, a nyomás majd besegíti a szükséges mennyiségű vizet a gépbe, ehhez nem szükséges ember részéről munka kifejtése, a csap esetleges megnyitásán kívül. A mosóport azonban valóban kézzel kell beletenni, de nem mosás közben, hanem mosóprogram elindulása előtt, a ruhák behelyezése után.
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz venember83 #25808 üzenetére
Csak barack van otthon. Viszont most még erjedés előtti fázisban fogyasztom el a gyümölcsöket.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #25817 üzenetére
Ruhát sem árt beletenni.
-
tbs
addikt
???? A mosógép nagydarab, fáradhatatlanul vibrál, könnyű újrázni vele, azonkívül házias is, ritkán kell takarítani utána, bár akkor az alsó szomszéd szokott szólni...
És nem lesz kocsmaszagú még reggel is a kabátja egy görbülgető este után, akit megszól a lánya, hogy "miezaszag apa..?"...
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
-
Dylen
senior tag
válasz bolondember #25810 üzenetére
miért pont delfin?
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #25837 üzenetére
Szép bútordarab lenne egy gruppen polip
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
válasz BlacKSouL #25843 üzenetére
Én mondtam...
-
ToBeY
nagyúr
válasz venember83 #25814 üzenetére
Na igen 3 tartály van, és csak mosoópor és öblitöm van.
De nem baj anyukám hazajött és beindította a mosoógépet De pont kutyát sétáltattam, szal nem láttam a "csodát"[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest