Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #25102 üzenetére
néha kénytelen azzal is
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
tbs
addikt
válasz bolondember #25097 üzenetére
Hidd el, az ESA gagyi tárhelyénél irigyebb vagyok a használt, lepukkant, szétesőfélben lévő omegára...
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #25104 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
zolynet
veterán
-
PH-User
addikt
Két-három ember beszélget egymással, azt' annyi.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
BlacKSouL
addikt
jáájj, a kedvenc arcom..
Még csak 14 volt mikor elneveztem ArcBoginak, fiús baráti társaságomban így is ismerik
Nahát hogy miket nem ér meg az ember..Ja, link: [link]
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
válasz bolondember #25111 üzenetére
Hogy megénekelte az Omega (nem az, hanem egy másik), "szállj, csak szállj tovább/ kitárt karom útvesztő/ fagyos lett a szívem/ kemény, mint a kőőőő/ menekülj, míg nem későőő!"
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Dylen
senior tag
Ki jön velem óceánjáró hajóra dolgozni?
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
PH-User
addikt
válasz venember83 #25120 üzenetére
Így van, én is onnan jöttem az előbb.
A nem gyári xeon világításhoz kötelező lámpamosót beszerelni.''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Bubu79
addikt
PH-User: A nem gyári xenon-osok nagy része sz@rik rá és előszeretettel vakítja el még a vadászpilótákat is a légvédelmi keresőfénnyel, amit tompítottnak hívnak
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #25098 üzenetére
Aszittem ápgrédinfóözön van, gondoltam beszállok. Nektek semleges, nekem jó
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nagyúr
válasz Bubu79 #25125 üzenetére
az a baj, hogy ez nem csak a xenonosokra vonatkozik... a sima halogénesek is mind vakítanak, mondjuk 10-ből 9... mert b.sznak beállítani a lámpájukat a beállító pöcökkel. egyre erősebb lámpákat szerelnek a kocsikba, és amikor ez az emberi hülyeséggel párosul, az fájdalmas..... nyilván a tahó úgy lát jobban, ha minél feljebb világít. a lámpák meg egyre jobban terítik a fényt: a múltkor kb. 60 fokos szöget zártam be egy mondeóval, és még úgy is vakított, pedig én gyalog voltam, és álltam... nagyon rossz irámyba fejlődik az autóipar, minden tekintetben
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #25127 üzenetére
Tegnap este hazafelé jövet a nyolcason erős volt a kísértés, hogy felqúrjam a hátsó ködzárófényt a mögöttem jövő, fenekembe bebújni akaró tahónak, mert egyrészt utálom, ha rám másznak 110-nél, másrészt még jobban utálom, ha nappali világosság ragyog az fülkémben, miközben az összes tükörből vakítva jön az áldás - lassítottam, lassított ő is, gyorsítottam, gyorsított ő is.
Vagy félt egyedül a sötétben, vagy kíváncsi volt rá, hogy kiszállok e, hogy a fejét a seggébe dugjam
Aztán lemaradt
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
WebSite X5 v8 Evolution próbaverziójával dolgozom, elmentem az oldalt, a gépen jól megnyitja a böngésző, de amint FTP-n van, hiányoznak a grafikák az oldalról. (képek, háttér, flash stb.) A program hibája lehet vagy user error?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #25126 üzenetére
Ha neked jó, nekünk is jó!
(#25121) Dylen óceánjáró helyett folyamit javasolnék első körben. Nem kell elutaznod a világ végére, minden nap kiköt a hajó, a Duna menti kikötőkből egyszerű hazajönni. kb 1000 EUR a fizetés + fix borravaló. A vendégkör olasz, orosz, ukrán, német. Elsődleges nyelv a német, de az angollal is el lehet lenni. Nagyon sok magyar fiatal dolgozik hajón, egy kis szerencsével a főnököd is magyar, ami az első hetekben nagy könnyebbség.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #25132 üzenetére
Ha túlélném az ütközést, ő tutira nem - a hátába szúrnám a letépett karját, ha összetörné Joe-t
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #25132 üzenetére
én nem tudnám rátolni a hátsó ködlámpát
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #25134 üzenetére
Tehetek én arról, hogy ezt a nevet akasztották rá a keresztségben?
Az előző Böske volt, de az hisztis is volt, mint egy nőszemély
NoLF: Nincsen?
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
kételkedem
addikt
válasz Bubu79 #25133 üzenetére
Nem vagy te országúti megtorló! Ködzárófényt nem kapcsolunk! Sem fenyítésként sem másmilyen okból. Sosem.
(#25138) Winner_hun tudom már! Vettél még egy kocsit!
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #25139 üzenetére
Nem kapcsoltam
Lemaradt a vak állatja
Ebéd - jó étvágyat Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #25139 üzenetére
nem fenyítésként, figyelemfelhívásként.
és DE.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
nagyúr
válasz bolondember #25128 üzenetére
és a söri%ilin után jöhet a tánc az asztalon, hogy Nolf se aludjon el.., mármint nem te, hanem a célszemély
-
Bubu79
addikt
válasz frame>24 #25143 üzenetére
NoLF: Rosszul rémlik, hogy az irányjelző mégis Európai szabvány szerinti borostyán sárga?
-
NoLF
veterán
válasz Bubu79 #25145 üzenetére
nem rosszul rémlik hogy narancssárga, mert az, viszont az nem eu szabvány szerinti, hanem a japán belpiacos modellek sárga indexe, itthon (és usában is) fehér burával, sárga izzóval tolták. gyári új
-
NoLF
veterán
válasz Bubu79 #25148 üzenetére
ja botschánat. a hátsó lámpa pont olyan ránézésre mint az európai, mert mindenütt így nézett ki, annyi, hogy ebben a bal belső nem ködlámpa, hanem helyzetjelző, valamint van szélességjelzője. [link]
-
Winner_hun
titán
Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest