Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

Hozzászólások

(#20471) Móci


Móci
addikt

Köcsög a főnök? Ismerős...
A volt mókahelyen tőlem is sok mindent elvárt, de vissza meg ugye semmit. Konkrétan előfordult az is, hogy más munkájáért cseszett le, rám fogott egy csomó dolgot, hazugnak nevezett, stb. Mint az óvodában kb.
Természetesen igyekezett mindenbe belekötni, mert úgy gondolta, hogy úgy az jobb.
De ezek mellett dolgozzak, lássak el 2-3 munkakört, és lehetőleg ne menjek szabadságra.
Tavaly januárban végleg otthagytam a helyet, nem kis megkönnyebbülés volt.
És hogy miért?
Ha az ember kap egy hatalmas adag apró kis tartályt, hogy vizsgálja, mert nagyon fontos, az oké. Csak ezek a tartályok eleve selejtként jöttek, magyarul kuka. Természetesen lehetett tudni, hogy mi volt a baja a fröccsszerszámnak, szóval innentől a vizsgálat értelmetlen. De nem, csináljam. Oké. Az első kedves dolgot a főnök fia követte el. Egyik délután bejött, leült mellém, nézte 2-3 másodpercig a telefonját, felnézett, és kimondta a frankót: márpedig ha én egy darabot x idő alatt csinálok meg, akkor napi 1000 vizsgálatnak minimum meg kell lennie. A reális a 300 volt amúgy, de oda se neki. Majdnem belevertem egyet a fejébe, de inkább meg sem szólaltam.
Aztán tavaly január elején nagyfőnök kérdi, hogy mennyi lett a vizsgálatok száma. Válaszoltam. Vissza: te nem is dolgoztál, nem csinálsz semmit, stb. Délelőtt felhívatott, s kijelentette, ha délig nem készül el 500 vizsgálat, búcsúzunk egymástól. Kimentem, gondolkodtam 5 percig (ebből 4,5 a séta volt), visszamentem, és felmondtam.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.